تاسیسات نیوز/ صدیقه بهزادپور:تحقق شعار سال ۱۴۰۰، به عنوان سال ” تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها” از سوی مقام معظم رهبری، نیازمند عزم راسخ تمام ارکان دولتی و خصوصی است تا با رفع موانع و قوانین دست و پاگیر بتوان به «تولید» جامه عمل پوشاند.
به گزارش پایگاه خبری ساتکاب، ایجاد بستر مناسب برای تولید و حمایت از «ساختِ داخل»، «تقویت صادرات» و «تسهیل گری و شتاب بخشی به تولید»، مسلماً در تحقق این پیام نقش مهمی ایفاء خواهند کرد.
نامگذاری سالهای اخیر تحت عناوینی مانند؛ «اقتصاد مقاومتی، تولید – اشتغال، «حمایت از کالای ایرانی»، «رونق تولید»، «جهش تولید»، با ایجاد ساز و کارهای مناسب برای تحقق این شعارها، شکل اجرایی تر به خود گرفت و بدیهی است تحقق شعار امسال نیز نیازمند ایجاد «سازوکار» مناسب در هر بخش می باشد.
با توجه به نقش زیرساختی «انرژی و به ویژه آب و برق» در توسعه دیگر صنایع در کشور، جایگاه وزارت نیرو در این عرصه بسیار حیاتی تلقی می شود و از این رو، “وزیر نیرو” نیز در حاشیه نشست هیئت دولت، بر تلاش جهت حمایت از تولید با تامین و عرضه آب و برق واحدهای تولید تاکید کرد.
اردکانیان در ادامه، ابراز امیدواری کرد با توجه به احکام خوبی که در قانون بودجه سال ۱۴۰۰، قید شده است، گشایش چشمگیری در پرداخت مطالبات تولیدکنندگان بخش خصوصی به وجود آید.
به گفته وزیر نیرو، ارتقاء سطح مبادلات تجاری ایران با کشورهای همسایه نیز خواهد توانست به تحقق شعار سال کمک کند.
«شرکت ساتکاب» به عنوان حلقه ارتباطی بین شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی در حوزه آب و برق، نیز در راستای تسریع، تسهیل و حمایت از ساخت داخل و رفع موانع تولید گام های مهمی در این زمینه برداشته است.
آنچه که بدیهی است، با توجه به تعریفِ وظایفی که برعهده شرکت ساتکاب است، وظیفه این شرکت با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال جاری، مبنی بر حمایت همه جانبه و رفع موانع به طور کامل، بسیار قابل توجه تر خواهد بود.
بومی سازی و ساختِ داخل کردن بسیاری از تجهیزات ساخته شده در این حوزه توسط شرکتهای دانش بنیان با حمایت «ساتکاب» و افتتاح بسیاری از پروژه ها در پویش هفتگی وزارت نیرو توسط بخش خصوصی و استارتاپها در سالهای اخیر، همه نوید بخش آغاز و استمرار ِ حرکت در مسیر رونق و جهش تولید است.
«تولید برق شبکه ای»، « افزایش روستاهای برخوردار از نعمت برق و آب شرب بهداشتی»، «خاموشی صفر سال های اخیر»، «رشد خیره کننده بومی سازی در حوزه نیروگاهی»، از جمله شاخص هایی به شمار می آیند که با وجود اعمال تحریم ها، می توان از آنها به عنوان پیشران توسعه اقتصاد کشور یاد کرد.
حضور مهندسان ایرانی در پروژه های داخلی و خارجی در عرصه صنعت آب و برق، در حقیقت برگ زرینی است که به صفحات دفتر انقلاب افزوده شده و در صورت بهره گیری بهینه تر از توانمندی های داخلی، درخشش بیشتری نیز خواهد یافت و مسلماً شرایط تحقق شعار سال جاریِ مقام معظم رهبری را نیز بهبود خواهد بخشید.