برگزاری نخستین کنفرانس تاب_آوری در صنعت برق به صورت مجازی

تجربیات در این خصوص  از سایر نقاط جهان و داخل ایران گرد آوری و برای همکاران صنعت برق در نخستین کنفرانس تاب آوری صنعت برق به صورت مجازی بررسی می شود.
به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز،‌ دکتر مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به لزوم برگزاری این کنفرانس گفت: با توجه به اینکه  شبکه های برق در ایران در معرض انواع حوادث و بلایای طبیعی از جمله سیل و طوفان، ریزگردها و همچنین تهدیدات بیرونی و داخلی نظیر حملات سایبری  عملیات خرابکارانه قرار دارد، ضروری است که تجربیات در این خصوص  از سایر نقاط جهان و داخل ایران گرد آوری و برای همکاران صنعت برق تشریح شود.
رجبی با اظهار امیدواری برای این که  نخستین کنفرانس تاب آوری بتواند رسالتش را در خصوص بهبود تاب آوری شبکه برق کشور انجام دهد، این رویداد در چهار محور به اخذ مقاله اقدام کرده است، تصریح کرد: مهمترین محور کنفرانس، وابستگی متقابل زیرساخت های ملی و صنعت برق است.
وی ادامه داد: صنعت برق از  زیرساخت های بخش تامین سوخت ، بخش اب ? ارتباطات و مخابراتی و… استفاده می کند و این موضوع وابستگی متقابل صنعت برق با سایر صنایع و بخش ها را به روشنی نشان می دهد و به همین دلیل این محور یکی از موضوعات پیچیده در خصوص تاب آوری شبکه های برق محسوب می شود.
رجبی از نقش تمهیدات درافزایش  تاب آوری  صنعت برق به عنوان محور دوم این کنفرانس یاد کرد و گفت: در این محور به  تغییرات اقلیمی بر تاب آوری صنعت برق بحث امنیت سایبری صنعت برق، حملات تروریستی و نقش نیروی انسانی پرداخته می شود.
وی همچنین به پارادایم تاب آوری در صنعت برق که موضوعات مرتبط با شاخص های ارزیابی را مورد بررسی قرار می دهد اشاره کرد و افزود: نقش مردم، مدیریت مصرف ، تجربیات ناشی از حوادث گذشته به منظور دانش ارتقای دانش تاب آوری از جمله موضوعاتی هست که در این مبحث مورد بررسی قرار می گیرد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی توانیر در عین حال بهره برداری و برنامه ریزی مبتنی بر تاب آوری در صنعت برق را آخرین محور مورد بررسی در نخستین کنفرانس تاب آوری مجازی  برق دانست و یاداور شد: تاب آوری به معنای اقدامات مناسب در حوزه برنامه ریزی و بهره برداری در برابر حوادث طبیعی است به نحوی که در این شرایط امکان تامین برق فراهم باشد و کمترین آسیب  به شبکه های برق  وارد و سرعت بازیابی آن  برای بهبود خدمت رسانی افزایش یابد.
رجبی از برگزاری مجازی به عنوان یکی از مهمترین ویژگی های این کنفرانس نام برد و خاطرنشان کرد: به این منظور از زیرساخت مخابراتی صنعت برق و شرکتهای مخابرات استفاده خواهیم کرد تا امکانات لازم برای ثبت نام همه داوطلبان  و علاقمندان فراهم شود.
وی با اشاره به این که این برگزاری مجازی کنفرانس منجر به کاهش هزینه های رفت و آمد و اقامت و…  خواهد شد، اظهارامیدواری کرد که با برگزاری موفق این کنفرانس، برپایی سایر کنفرانس ها نیز به شیوه مجازی ادامه یابد.
رجبی  در خصوص مزایای برگزاری کنفرانس تاب آوری به صورت مجازی گفت: ثبت نام کنندگان می توانند با استفاده از بستراینترنت روی گوشی های همراه یا کامپیوتر، حتی پرسش های خود را مطرح و پاسخ هایشان را دریافت کنند.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی توانیر به همه علاقمندان در سایر صنایع زیرساختی که ارتباط متقابلی باصنعت برق دارند نیز توصیه کرد با توجه به برگزاری مجازی این کنفرانس، در این رویداد ثبت نام کنند .
وی گفت: با توجه به این که تاب آوری مبحثی جدید است و ادبیات آن هنوز نهادینه نشده است، باید موضوعات به شیوه ای جامع و همه گیر مطرح شود.

برپایه این گزارش، به شرکت کنندگان در این کنفرانس گواهینامه حضور ارائه و مقالات در پایگاه های اینترنتی سیلویکا و  ics بارگذاری خواهد شد.

منبع توانیر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;