عزم توانیر برای برقی کردن وسایل نقلیه عمومی

توانیر در اطلاعیه ای با اشاره به اقدامات انجام شده در تقویت زیرساخت‌ها وافزایش توانمندی و پایداری شبکه برق کشور در سال رونق تولید، از ورود این شرکت به طرح برقی کردن وسایل حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت‌ها و فعال شدن تیمی از متخصصان صنعت برق در این خصوص خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز،  توانیر عدم خاموشی گسترش یافته طی ۱۶ سال متوالی در شبکه برق کشور را برآیندی از تلاش جمعی مجموعه برق کشور عنوان کرد که باعث شد این صنعت پر افتخار حداقل ۱۲ کشور اروپایی، امریکا و دیگر کشور‌ها که طی ۳ تا ۴ سال اخیر با خاموشی گسترش یافته (Blackout) روبرو شدند را به لحاظ کلیدی‌ترین شاخص پیشرفت و توسعه بخش برق یعنی امنیت و پایایی شبکه، پشت سر بگذارد.
توانیر در تبیین اقدامات صنعت برق درسال رونق تولید اظهار داشت: ما توانستیم در سال جاری و به رغم تحریم‌ها ۱۰۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی را تعمیر و ۳ هزار و ۲۵۰ مگاوات نیروگاه جدید به همراه ۱۰ هزار مگاولت آمپر ترانسفورماتور قدرت و هزار و ۶۰۰ کیلومتر شبکه انتقال را وارد مدار بهره برداری کنیم.
توانیر خبر داد: در بخش مدیریت مصرف امسال حدود ۳ هزار و ۸۷۴ مگاوات از پیک تابستان را کاهش دادیم و مدیریت مصرف از نوع پایش پذیر و قابل اتکاء و با هماهنگی روزانه دیسپاچینگ و شرکت‌های توزیع برق انجام شد.
توانیر با اشاره به پرداخت بیش از ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از بدهی صنعت برق به پیمانکاران، از تلاش شرکت توانیر برای مدیریت دارایی در بخش‌های انتقال و فوق توزیع خبر داد و گفت: در این خصوص ابتکارات زیادی از جمله استفاده از حداکثر ظرفیت تجهیزات فرسوده برای کار در دمای مجاز در شرکت برق منطقه‌ای تهران، استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در برق منطقه‌ای گیلان با جا به جایی ۱۶ ترانسفورماتور قدرت و استفاده از سوپر هادی‌ها در برخی شرکت‌ها، انجام شده است.
عزم توانیر برای برقی کردن وسایل نقلیه عمومی
 توانیر برقی کردن وسایل حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت‌ها را با توجه به اختصاص ۷۰ درصد آلایندگی هوا به این بخش، حایز اهمیت دانست و از تلاش شرکت توانیر برای ایجاد زیرساخت‌های لازم در این خصوص خبر داد.
توانیر اعلام کرد: این شرکت  در ایفای مسوولیت اجتماعی خود، برقی کردن وسایل حمل و نقل عمومی شامل اتوبوس‌ها و تاکسی‌های عمومی و موتورسیکلت‌ها را آغاز کرده و با دستور مدیر عامل شرکت توانیر، تیمی دراین زمینه در حال کار است. باید زیرساخت‌های لازم را برای پاسخگویی به این تقاضا همچنین تقاضا‌های جدید که با رونق اقتصادی شکل می‌کیرد مانند شهرک‌های صنعتی و توسعه کشت گلخانه‌ای، فراهم کنیم ومدیریت مصرف مهمترین گام برای پاسخگویی به این نیازهاست که باید از طریق افزایش ارتباط با آحاد جامعه و با توجه به نقش برجسته روابط عمومی‌های صنعت برق در این خصوص اقدام شود.
توانیر رشد مصرف انرژی برق درکشور، رشد متوسط پیک بار شبکه برق طی ۱۰ سال اخیر و ناترازی منابع و مصارف صنعت برق که خود ناشی از افزایش پیک شبکه و عدم امکان افزایش تعرفه‌ها متناسب با هزینه هاست را ۳ چالش اساسی، فرا روی صنعت برق کشور برشمرد که اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف با همکاری آحاد جامعه را حایز اهمیت ساخته است.
منبع برق نیوز
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;