بسیاری از پنل‌های انرژی خورشیدی عشایر از بین رفته است

نماینده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس به پنل‌های خورشیدی که در اختیار عشایر استان قرار گرفته است اشاره کرد و گفت: عملیات پشتیبانی برای این پنل‌های انرژی خورشیدی وجود ندارد و بسیاری از آن‌ها از بین رفته‌اند.
به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز، علی کاظمی ۲۶ شهریورماه در آیین بهره‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب فارسان که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، اظهار کرد: وی به پنل‌های خورشیدی که در اختیار عشایر استان قرار گرفته است اشاره کرد و گفت:  انتظار می‌رود وزارت نیرو از دغدغه‌های این افراد در زمینه برق بکاهد ضمن اینکه مسائل مربوط به برق استان در جلسه رسمی با وزیر نیرو مطرح خواهد شد.
وی با بیان اینکه تاکنون دو برنامه تصفیه‌خانه عملیاتی شده است، گفت: در سال جاری عملیات اجرایی در سایر شهرها را خواهیم داشت که در دو شهر گوجان و پردنجان با مشارکت‌های مردمی این طرح‌ها آغاز شده‌اند و انتظار می‌رود ادامه اجرای طرح‌ها در دستور کار وزارتخانه قرار بگیرد، ضمن اینکه کاج و چلیچه نیز در ادامه مسیر اجرای طرح تصفیه‌خانه قرار دارند.
کاظمی با اشاره به اینکه تصفیه‌خانه روستای کُران پس از ۱۶ سال از آغار طرح همچنان مسکوت است، ادامه داد: در این سال‌ها مردم مشکلات فراوانی تحمل کرده‌اند که امیدواریم در راستای جلوگیری از معضلات زیست‌محیطی به زودی شاهد تکمیل تصفیه‌خانه و نیز شبکه فاضلاب این منطقه باشیم.
نماینده اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس با تأکید بر رفع محدودیت ۲۰ ساله شهر کاج، یادآوری کرد: این منطقه در ۲۰ سال اخیر بر اساس سیاست وزارت نیرو در مخزن سد قرار می‌گرفت بنابراین هیچ اقدامی برای پیشرفت آن انجام نشد که با تلاش استاندار و وزارت نیرو، این محدودیت رفع شده است.
کاظمی با یادآوری صدور مجوز مبنی بر قرار گرفتن نیروگاه کوهرنگ در زیرمجموعه وزارت نیرو، گفت: از این وزارتخانه درخواست می‌شود که مدیریت و نظارت این نیروگاه و نیز نیروگاه کارون ۴  به استان واگذار شود.
وی در خصوص پیشرفت سد باباحیدر، بیان کرد: این سد در ۱۱ سال گذشته تنها ۳۰ درصد پیشرفت داشت که در دو سه سال اخیر با پیگیری‌های انجام شده، تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم با توجه به نگاه مثبت دولتمردان به این پروژه، شاهد تخصیص اعتبار ۲۷ میلیارد تومانی برای تکمیل آن باشیم، ضمن اینکه مباحثی نظیر خط انتقال آب، تصفیه‌خانه آب شرب و کشاورزی و صنعت و … نیز در دستور کار قرار بگیرد.
کاظمی با اشاره به مشکلات منطقه بیرگان، بیان کرد: این منطقه ۲۷ سال است که مرگ تدریجی را تجربه می‌کند و مردم آن اجازه دسترسی به آب و آبادانی را ندارند، البته مسائل این منطقه اعم از مجوزها، مسائل قانونی و زیست‌محیطی و … در جلسه رسمی با وزیر نیرو مطرح خواهد شد و انتظار می‌رود مطالبه بر حق مردم مورد توجه قرار گیرد و مسائلی نظیر خشک شدن چشمه‌ها، جاده جایگزین، اشتغال و شهرک‌سازی در این منطقه تعیین تکلیف شوند.
رئیس مجمع نمایندگان استان گفت: در مبحث انتقال آب آشامیدنی، اگر با برنامه‌ریزی دقیق میزان آوردها و نیازها انجام بگیرد مشکلی وجود ندارد اما مبحث آب آشامیدنی را باید از صنعت جدا کرد.
وی تأکید کرد: اگر دو مبحث آب شرب و آب مورد نیاز صنعت در فلات مرکزی از هم جدا بشوند، شاهد حل شدن  بسیاری از مشکلات خواهیم بود و همه نمایندگان و مردم از دولت می‌خواهند که فشار و تنش بر منابع آبی که سال‌های سال می‌تواند به عنوان ذخیره و نعمت خدادادی مورد استفاده قرار بگیرد، برای مردم این استان‌ها حفظ شود.
کاظمی با اشاره به عملکرد مثبت وزارت نیرو در مبحث بازگشت آب از طریق سیستم‌های فاضلاب مُدرن در بسیاری از نقاط کشور، افزود: امیدواریم این حرکت مثبت در استان ما نیز اتفاق بیفتد و این آب در اختیار فضای سبز و کشاورزی استان قرار بگیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تونل بهشت‌آباد در مطالعه جدید مورد بازبینی قرار گرفته و حذف تونل بلند و جایگزینی آن با یک تونل کوتاه در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایسنا، اقبال عباسی ۲۶ شهریورماه در آیین افتتاح پست ۶۳ کیلوولت سفیددشت و افتتاح همزمان ۷۷ پروژه توزیع برق و آغاز عملیات ۷۳ پروژه شرکت برق در سفیددشت که امروز با حضور وزیر نیرو برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد افتتاح ۸۳ پروژه با اعتبار یک‌هزار میلیارد تومان در استان هستیم که برخی از این پروژه‌ها بسیار مهم و اساسی هستند.
وی با اشاره به برخی از مشکلات استان در حوزه آب و دستور وزیر برای رفع آن‌ها گفت: تملک اراضی سد کوهرنگ ۳ در اولویت قرار گرفته و ادامه پیدا می‌کند که بخش بزرگی از مشکلات منطقه کوهرنگ با اجرای این طرح رفع خواهد شد.
وی ادامه داد: تونل بهشت‌آباد نیز که قبلاً مطالعه و موجب نگرانی مردم شده بود در مطالعه جدید مورد بازبینی قرار گرفته و حذف تونل بلند و جایگزینی آن با یک تونل کوتاه در دستور کار قرار دارد.
عباسی در ادامه به سهم استان از سد ونک اشاره و تأکید کرد: سهمی برای بروجن از آب این سد در نظر گرفته شده که طرح آن توسط بخش خصوصی اجرا خواهد شد.
با حضور وزیر نیرو تصفیه‌خانه‌ فاضلاب شهرهای گندمان و بلداجی در شهرستان بروجن بهره‌برداری شد. به منظوری راه‌اندازی این طرح ۸۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
ظرفیت این تصفیه‌خانه یک‌هزار متر مکعب در روز بوده و ۶۰۰ فقره انشعاب فاضلاب در آن نصب شده است. طرح تصفیه‌خانه شهر بلداجی نیز با اعتباری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید. تعداد خانواره بهره‌مند از این طرح ۳۶۱۳ خانوار است که یک هزار فقره انشعاب فاضلاب نصب شده است.
همچنین با حضور وزیر نیرو پست ۶۳ کیلو ولت سفید دشت در شهرستان بروجن افتتاح شد.
مجید فرهزاد ۲۶ شهریورماه در آیین، اظهار کرد: برای افتتاح این پروژه ۲۳ میلیارد تومان هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری تقویت شبکه برق، جلوگیری از افت ولتاژو تامین زیرساخت‌های لازم صنایع استان را از جمله مزایای افتتاح این پروژه عنوان کرد.
وی همچنین از افتتاح ۷۷ پروژه توزیع برق و آغاز عملیات ۷۳ پروژه شرکت برق در منطقه سفید دشت خبر داد و گفت: به منظور افتتاح ۷۷ پروژه توزیع برق ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده و برآورد هزینه برای آغاز عملیات ۷۳ پروژه دیگر ۲۵ میلیارد تومان است.
فرهزاد نوسازی و بهینه‌سازی شبکه‎های برق، جلوگیری از خاموشی و پایداری شبکه برق و افزایش ظرفیت پست‌های توزیع برق‌رسانی به روستاهای فاقد برق را از جمله مزایای بهره‌برداری از این تعداد پروژه عنوان کرد.
 بازدید از پروژه آبرسانی بن – بروجن و سد باباحیدر، افتتاح تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در شهرستان فارسان، افتتاح تصفیه خانه گندمان و بلداجی و افتتاح پروژه آبرسانی ۶ روستا در همان منطقه و افتتاح فاز نخست و آغاز عملیات اجرایی فاز دوم پروژه آبرسانی به ۱۲ روستا در منطقه خانمیرزا از جمله برنامه‌های سفر وزیر نیرو به چهارمحال و بختیاری است.
افتتاح پست ۶۳ کیلو ولت سفید دشت، افتتاح ۷۷ پروژه توزیع برق و آغاز عملیات ۷۳ پروژه شرکت برق در منطقه سفید دشت، حضور در شورای تامین استان و دیدار با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه اردکانیان به استان است.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;