توليد مخازن تحت فشار کامپوزيتي به صورت يکپارچه در داخل

0

 

یکی از مسئولان شرکت quotation mark مشهد کسری پارس quotation mark از تولید مخازن تحت فشار کامپوزیتی به صورت یکپارچه خبر داد.

 

 

 

به گزارش تاسیسات نیوز،  رمضان  گفت : شرکت مشهد کسری پارس یکی از شرکت های جوانی است که وارد عرصه تولید تجهیزات صنایع آب و نیرو شده است.

 

وی افزود : این شرکت در زمینه بومی سازی ماشین ساخت مخازن تحت فشار کامپوزیت FRP از 10 سال پیش تحقیقات خود را آغاز کرده و از ابتدای سال جاری این محصول را به ثبت تجاری رسانده و تولید انبوه آن را آغاز کرده است.

وی افزود: فناوری این مخازن فوق سبک که در صنعت آب و فاضلاب، خودرو سازی، صنایع نظامی و هوافضا کاربرد فراوان دارد، پیش از این تنها در انحصار دو شرکت آمریکایی و آلمانی بود که با تلاش جوانان ایران بومی سازی شده است و قیمت تمام شده آن برای مصرف کننده داخلی مقرون به صرفه است.

 

پایان پیام/.

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;