هدررفت میلیاردی برق از طریق دستگاههای متصل به اینترنت

 هدررفت میلیاردی برق از طریق دستگاههای متصل به اینترنت

براساس گزارشی که آژانس بین المللی انرژی چهارشنبه منتشر کرد، باتوجه به مصرف بالای برق دستگاه های الکترونیک متصل به اینترنت ، مانند مودم ها ، چاپگرها ، کنسول های بازی و حتی از این پس یخچال ها هنگامی که درحالت آماده قرار دارند، معادل 80 میلیارد دلار انرژی را در سال 2013 تلف کردند.

 

 

 

 

به گزارش تاسیسات نیوز، آژانس بین المللی انرژی به طور کلی از ناکارآمدی فناوری 14 میلیارد دستگاه الکترونیکی متصل به اینترنت در جهان انتقاد و اعلام می کند این اتلاف انرژی می تواند به شدت بدتر شود و به 120 میلیارد دلار در سال 2020 برسد.

اهمیت هوشیار بودن در خصوص آنچه دستگاه های ما مصرف می کند زمانی بیشتر مشخص می شود که بدانیم شمار دستگاه هایی که به طور دائم به اینترنت متصل است مانند یخچال ها ، لباس شویی ها ، روشنایی ها و ترموستات ها روز به روز بیشتر می شود.

این سازمان خاطر نشان کرد :« تقاضای برق اقتصادهای بیش از پیش دیجیتالی ما با روندی هشدار دهنده بیشتر می شود.»

آژانس بین المللی انرژی علاوه بر این لفظ « آماده » را رد و این کلمه را برای این دستگاه ها نامناسب دانست زیرا این گمان را به وجود می آورد که این دستگاه ها هنگامی که به طور قطعی مورد استفاده قرار نمی گیرند ، برقی مصرف نمی کنند درحالی که در واقع ، اغلب دستگاه های متصل به اینترنت به همان مقدار که در وضع فعالیت مصرف برق دارند به همان اندازه هم برق در وضع « آماده » مصرف می کنند.

این دستگاه ها تقریبا به صورت دائم در وضع آماده قرار می گیرند تا گاهی اوقات مثلا چند دقیقه یا چند ساعت در روز مورد استفاده قرار گیرد. اما فقط وضع « آماده » این دستگاه ها موجب نگرانی آژانس بین المللی انرژی نیست.

فان در هوون مدیر اجرایی آژانس بین المللی انرژی تاکید کرد :« آنان انرژی بیشتری از آنچه لازم است مصرف می کنند درحالی که با استفاده از فناوری های بهتری که اکنون قابل دسترس است ، این دستگاه ها می توانند 65 درصد کمتر از شیوه قدیمی برق مصرف کنند.

سال 2013، این 14 میلیارد دستگاه متصل به اینترنت 616 تراوات ساعت برق مصرف کردند که 400 تراوات ساعت آن به سبب فناوری های ناکارآمدی که مصرف برق بیشتری دارد، تلف شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس ، این مقام آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد نتیجه آن این است که مصرف کنندگان امرزو به سبب این اتلاف انرژی هزینه بیشتری می پردازند.

در مجموع این سازمنا عقیده دارد راه حل های فنی و ابتکارات سیاسی موجب صرف جویی 600تراوات ساعت یعنی معادل بسته شدن 200 نیروگاه برق با سوخت ذغال سنگی 500

مگاواتی خواهد شد.

وی به ویژه خواستار تعیین معیارهایی در سطح جهانی برای این دستگاه های متصل به اینترنت شد تا صاحبان صنایع به تولید دستگاه های کم مصرف تر ترغیب کنند.

پایان پیام /.

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;