نصب اولین توربین بادی ۲۵۰ کیلووات در دانشگاه فردوسی

اولین توربین بادی ۲۵۰ کیلووات تولید شده توسط پژوهشکده هواخورشید مستقر در دانشگاه فردوسی مشهد نصب شد.

به گزارش تاسیسات نیوز، انرژی باد جزو انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر است که دارای توجیه اقتصادی در مناطق بادخیز کشور است. این انرژی می‌تواند سبب صیانت از منابع انرژی آبی، گازی و سایر انرژی‌های تجدیدناپذیر باشد و افق روشنی را جهت استفاده از این نعمت خدادادی پیش روی صنعت برق قرار داده است.
نخستین نمونه داخلی توربین بادی ۲۵۰ کیلووات با توانایی تولید میانگین ۹۷۶ مگاوات ساعت انرژی برق در سال، ساخته شده است.
طرح مطالعاتی ساخت توربین‌بادی ۲۵۰ کیلوات توسط پژوهشکده هواخورشید مستقر در دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری سازمان توان شروع شد و در روز ۳۱ تیرماه ۱۳۹۹ عملیات نصب توربین در منطقه بادی بینالود کلید خورد و در حال حاضر کلیه مراحل نصب بخش‌های مختلف تاور، ناسل و مونتاژ قطعات روتور و اتصال آن به توربین به همراه امور کیفی مربوطه با موفقیت به پایان رسیده است.
این توربین‌بادی شامل سه بخش پایه یا برج، موتورخانه و روتور است و دارای ارتفاع برج ۳۰ متر و قطر روتور ۳۱ متر است. توربین مذکور با حداقل سرعت باد ۴ متر بر ثانیه و حداکثر ۲۳ متر بر ثانیه قادر به تولید انرژی برق بوده و دارای قدرت تحمل سرعت باد تا ۷۰ متر بر ثانیه است.
بر اساس اعلام وزارت علوم، این توربین توانایی تولید برق برای نقاط بحرانی و یا تامین برق زمین‌های کشاورزی و مراکز تجاری کوچک را داراست.
منبع خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;