عدم تعادل بین عرضه و تقاضای آب شرب

به گزارش تاسیسات نیوز، در حال حاضر سرانه مصرف در بخش خانگی حدود ۱۵۴ لیتر در شبانه روز است که این رقم با توجه به اقلیم آب وهوایی اصفهان باید به ۱۳۰ لیتر در شبانه روز کاهش یابد.


هاشم امینی با بیان این مطلب افزود: درچند روز اخیر تخصیص آب شرب حدود ۴۰ درصد کاهش یافته که این امر تاثیر قابل توجهی در عدم برقراری تعادل میان عرضه وتقاضا آب در اصفهان داشته است بعنوان مثال در بسیاری از نقاط مردم شاهد افت فشار آب هستند.


وی به مقایسه تولید آب در اردیبهشت سال۹۷ نسبت به ۹۶ پرداخت و بیان داشت: در اردیبهشت ماه سال ۹۷ تولید آب نسبت به سال ۹۶ حدود ۳۱ درصد کاهش داشته است همچنین می توان گفت در اردیبهشت ماه سال جاری تولید آب نسبت نیاز آبی ۳۴ درصد کاهش را نشان می دهد.


مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان کاهش سرانه مصرف آب را یکی از عوامل برون رفت از تنش آبی در اصفهان برشمرد وتصریح کرد: در حال حاضر سرانه مصرف در بخش خانگی حدود ۱۵۴ لیتر در شبانه روز است که این رقم با توجه به اقلیم آب وهوایی اصفهان باید به ۱۳۰ لیتر در شبانه روز کاهش یابد.


امینی با بیان اینکه علاوه بر کاهش تخصیص۳۰ تا ۴۰ درصدی آب، عدم جاری بودن زاینده رود هم بر کاهش آبدهی چاهها تاثیر نامطلوبی داشته است، تصریح کرد: چاههای فلمن به دلیل عدم جاری بودن زاینده رود در سالهای اخیر از مدار بهره برداری خارج شدند بدین ترتیب آبفا استان اصفهان برای تامین آب شرب مورد نیاز اقدام به شناسایی منابع جایگزین نمود.


وی گفت: در سال جاری بمنظور تامین ۷۵۰ لیتر آب در ثانیه، حفاری وتجهیز ۸۲ حلقه چاه در سطح استان در دستور کار قرار گرفت که تاکنون ۷۲ حلقه چاه جانمایی شد و عملیات حفاری ۲۶حلقه چاه آغاز شده است.


مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان مردم را به سازگاری با شرایط آب و هوایی فراخواند و خاطرنشان کرد: ساکنان استان اصفهان باید به این باور برسند که اقلیم اصفهان خشک است پس باید سازگار با این اقلیم رفتار مصرفی خود را تنظیم کنند و از بد مصرفی جدا خوداری کنند.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;