تمام راهکارها برای آلودگی احتمالی آب تهران پیش بینی شده است.

معاون نظارت بر بهره برداری آبفای استان تهران گفت: به تمامی زیر مجموعه ها دستورالعملی ابلاغ شده که میزان کلر زیر ۸ PPM نباشد.

به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز، محمدرضا کرمی‌نژاد درباره تمهیدات لازم برای آلوده نشدن منابع آبی به ویروس کرونا اظهار داشت: ما در استان تهران دو منبع آب زیرزمینی و سطحی را داریم، ۶ تصفیه خانه در مدار هستند، ۲۶ درصد منابع آب زیرزمینی داریم که در مواقع اضطرار استفاده می‌کنیم.
وی افزود: یکی از مهمترین اقدامات ما این است که به تمامی زیر مجموعه‌ها دستورالعملی ابلاغ شده که میزان کلر زیر ۸ PPM نباشد.
معاون نظارت بر بهره برداری آبفای استان تهران در ادامه گفت: سالانه یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب شرب در استان تهران مصرف می‌شود که ۱٫۶ میلیارد متر مکعب مربوط به شهر تهران و مابقی در بقیه استان مصرف می‌شود. یعنی ۲۵ درصد آب کشور در تهران استفاده می‌شود که ۷۱ درصد آن از آب‌های سطحی و ۲۱ درصد از آب زیرزمینی تامین می‌شود.
وی در ادامه درباره کدورت آب شهر طی روزهای گذشته تصریح کرد: کل مشکل ما بعد از بارش‌های دوشنبه و سه‌شنبه هفته گذشته پیش آمد، حجم رودها بالا رفته و طغیان کردند که منجر به گل آلود و کدورت آب سدهای کرج و لتیان شد.
کرمی نژاد خاطرنشان کرد: در پی آن مرز کدورت از ۱۰ هزار هم بالاتر رفت در حالی که تصفیه خانه‌ها ظرفیت ۴ هزار را دارند. در هر ثانیه ۲۸ تا ۳۰ هزار لیتر آب از تصفیه خانه بالا می‌آید که این میزان بعد از کدورت به صفر رسید. ۱۶ ساعت تاب آوری داشتیم تا روز چهارشنبه که کدورت به ۴ هزار رسید، ۱۰ تا ۱۱ ساعت خاموشی تصفیه خانه را داشتیم اما از روز شنبه مسئله کاملا بر طرف شد.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;