تاسیسات کار خود باشیم / رنگ آمیزی کابینت

آیا تا به حال به ایجاد تغییر در طراحی دکوراسیون آشپزخانه فکر کرده اید؟ آیا تا به حال به این نکته توجه کرده اید رنگ آمیزی کابینت آشپزخانه می تواند باعث ایجاد تغییر در نما آشپزخانه شود؟
به گزارش تاسیسات نیوز، شاید در ابتدا این کار کمی سخت به نظر آید اما آن چه که در این مطلب به بیان آن خواهیم پرداخت، رنگ آمیزی کابینت بدون استفاده از سمباده زنی می باشد که همین امر این کار را بسیار آسان می کند. اگر شما نیز به دنبال روشی ساده برای انجام این کار هستید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مرحله اول
در مرحله اول داخل کشو و کابینت ها را خالی کنید. در صورتی که کشوها از داخل فریم خود خارج می شوند، بهتر است آن ها را خارج نمایید.
مرحله دوم
با استفاده از دریل لولا، دسته و وسایل جانبی درب ها را باز کنید. در صورتی که دریل در دسترس ندارید می توانید با استفاده از پیچ گوشتی نیز این کار را انجام دهید. استفاده از پیچ گوشتی ممکن است زمان بیش تری نسبت به استفاده از دریل صرف کند. توجه داشته باشید که در صورتی که لولای برخی کابینت ها مانند نمونه ای که در گوشه قرار می گیرد متفاوت است، آن را در گوشه ای جداگانه قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله علاوه بر خالی کردن هر آن چه که در طبقات وجود دارد، بهتر است در صورتی که طبقه ها نیز بیرون می آیند، آن ها را خارج کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله نوبت به پاکسازی و تمیز کردن می رسد. به یاد داشته باشید که قبل از رنگ آمیزی باید آن ها را به طور کامل تمیز کنید. برای انجام این کار نمونه ای از پاک کننده های سطوح چرب را انتخاب کرده و با استفاده از آن نسبت به پاکسازی و اسکراب درب، طبقه ها، کشوها و فریم درب کابینت اقدام نمایید. این کار باعث از بین رفتن هرگونه جرم و چربی می شود. توجه داشته باشید که از اسکراب زیاد نیز پرهیز کنید، چرا که انجام این کار می تواند باعث ایجاد خراش در سطح چوب شود.
مرحله ششم
بعد از انجام مرحله پاکسازی و اسکراب، از تکه ای پارچه خیس استفاده کرده و آن را بر روی قسمت های مختلف بکشید. توجه داشته باشید که در این مرحله از هیچ گونه ماده پاک کننده ای استفاده نکنید. هم چنین بهتر است گوشه ها و قسمت هایی که کم تر دسترسی دارند، بیشتر تمیز شوند تا هیچ گونه ماده شوینده ای بر روی آن باقی نماند. بعد از انجام این کار یک ساعت به آن فرصت دهید تا خشک شود. اگر تمایل دارید فرآیند خشک شدن سریع تر انجام شود، می توانید از یک فن در مقابل آن استفاده نمایید.
مرحله هفتم
همان طور که قبلا نیز اشاره کردیم، نکته بارزی که در این آموزش وجود دارد رنگ آمیزی بدون استفاده از سمباده می باشد. نکته مهم در این جا استفاده از یک جایگزین مناسب به جای ورقه های سمباده می باشد. استفاده از پولیش زبر مایع می تواند جایگزین مناسبی برای سمباده باشد. برای استفاده از این محلول حتما از دستکش استفاده نمایید.
سپس یک چهارم از محلول را بر روی پارچه ای تمیز ریخته و آن را روی سطح درب بکشید. توجه داشته باشید که انجام این کار برای قاب کابینت لازم نیست و تنها سطح درب را دستمال بکشید. هم چنین هیچ گاه از این محلول برای قسمت های داخلی استفاده نکنید. چرا که استنشاق آن آسیب زا می باشد.
مرحله هشتم
بعد از انجام این کار اجازه دهید سطح مورد نظر خشک شود. ۳۰ دقیقه زمان برای خشک شدن آن کافی می باشد. از دست زدن به مایع پولیش زبر برای تست کردن خشک بودن آن خودداری نمایید. بدون شک بعد از ۳۰ دقیقه سطح مورد نظر خشک شده است.
در این مرحله نوبت به استفاده از پرایمر می رسد. برای انجام این کار از یک قلمو با زبری متوسط استفاده کنید. بعد از خشک شدن پرایمر استفاده شده روی درب نوبت به استفاده از آن برای فریم کابینت می رسد.
به یاد داشته باشید که از پرایمر یک ساعت بعد از استفاده از محلول پولیش زبر استفاده نمایید، چرا که در غیر این صورت پرایمر بر روی سطح مورد نظر جذب نمی شود و این کار باعث می شود رنگ لایه لایه شود.
مرحله دهم
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه از پرایمر برای قسمت پشت کابینت نیز استفاده نمایید. سپس به مدت ۲ ساعت برای خشک شدن هر دو قسمت صبر کنید.
مرحله یازدهم
در این مرحله با استفاده از یک غلطک نسبت به رنگ آمیزی اقدام نمایید. بعد از آن به وسیله یک قلمو نرم بر روی آن بکشید تا از ایجاد حباب جلوگیری به عمل آید. به مدت ۴ ساعت اجازه دهید رنگ خشک شود.
مرحله دوازدهم
در این مرحله با استفاده از یک قلم مو نرم گوشه ها و قسمت هایی که امکان رنگ آمیزی با استفاده از غلطک وجود ندارد را رنگ آمیزی کنید.
مرحله سیزدهم
در این مرحله با استفاده از یک غلطک کوچک و قلمو، کشوها را نیز رنگ آمیزی کنید.
مرحله چهاردهم
بعد از خشک شدن لایه اول رنگ، نسبت به رنگ آمیزی لایه دوم اقدام نمایید. توجه داشته باشید که برای خشک شدن لایه اول رنگ حداقل چهار ساعت زمان لازم است. برای رنگ آمیزی لایه دوم از همان غلطک و قلمو استفاده نمایید.
مرحله پانزدهم
بعد از رنگ آمیزی لایه دوم به مدت ۲۴ ساعت اجازه دهید تا رنگ به خوبی خشک شود. بعد از گذشت این زمان نوبت به نصب کابینت ها در داخل فریم می رسد.
مرحله آخر
برای نصب آن ها از پیچ گوشتی یا دریل استفاده کرده و لولا آن ها را نصب کنید. در این مرحله کار شما به پایان می رسد.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;