برپایی بزرگ ترین بیمارستان صحرایی کشور

به گزارش تاسیسات نیوز، شرایط خاص حادثه خیز بودن کشورمان که سالیانه شاهد تعداد زیادی حوادث طبیعـی و غیـر طبیعـی اعـم از زلزلـه، سیل، تصادفات، و تلفات انسانی این حوادث هستیم، لزوم توجـه خـاص بـه ارائـه خـدمات درمـانی اورژانـسی بـه مـصدومین و مجروحین جسمی حاد در صحنه یا محل نزدیک به آن را در اولویت ویژه ای قرار می دهد که در این راستا ایجاد سـاما نه هـای بیمارستانی و متحرک نقش ارزنده ای در کاهش تلفات خواهد داشت و این می شود مفهوم بیمارستان صحرایی.

 

 

 

برپایی بزرگ ترین بیمارستان صحرایی کشور در اصفهان

 

 

این بیمارستان به صورت کانکسی به خدمت گرفته می شود که سه اتاق عمل سیار، یک مرکز ریکاوری، یک واحد زایشگاه، واحد رادیولوژی و آزمایشگاه، دو واحد اورژانس و دو واحد بستری با ظرفیت ۶۴ تخت بستری، هفت دستگاه یونیت دندانپزشکی، یک سردخانه و یک واحد داروخانه سیار توسط ۱۶ دستگاه تریلر و ۴ دستگاه کامیون به منطقه هدف انتقال داده می شود که کارشناسان مربوطه عملیات نصب را آغاز می کنند.

 

 

 

 

رئیس بیمارستان فوق تخصصی شهید آیت الله صدوقی(ره) اصفهان اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سال جاری ۱۰ بیمارستان صحرایی در مناطق محروم کشور در استان های سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان حنوبی و هرمزگان برپا می کند که علاوه بر این، چهار بیمارستان هم توسط سیستم دانشگاهی کشور راه اندازی می شود.

 

 

 

 

سیدرضا مرتضویان ادامه داد: بیمارستان شهید صدوقی(ره) هم بیمارستان صحرایی خود را در منطقه هامون شهر از توابع زابل برپا می کند و از ۲۲ تا ۲۷ آذر ماه به ارائه خدمات تخصصی به مردم آن مناطق می پردازد.

 

 

 

وی افزود: جهت ارائه هر چه بهتر خدمات بهداشتی درمانی به مردم هامون شهر، با کمک پزشکان مقیم آن منطقه غربالگری مورد نیاز صورت گرفته و بیماری های شایع و مهم شناسائی شده و این اطلاعات در اختیار تیم های پزشکی که اعزام می شوند قرار گرفته است.

 

 

 

 

مرتضویان تصریح کرد: در بیمارستانی که مجموعه ما راه اندازی می کند فوق تخصص های گوارش، بیماری‌های عفونی، غدد، جراحی قلب، نفرولوژی و بیماری‌های گوارشی، و تخصص های ارتوپدی، چشم، داخلی، زنان و زایمان، قلب، کودکان، گوش و حلق و بینی، مغز و اعصاب، بیهوشی، پوست، رادیولوژی، جراحی عمومی و روان پزشکی به همراه کارشناسان تغذیه، بهداشت، آموزش و روان شناس حضور دارند تا به صورت رایگان به مردم خدمت کنند.

 

 

 

 

مرتضویان با اشاره به این که این بیمارستان یکی از بزرگ ترین بیمارستان های صحرایی کشور است، در تشریح ساختار فیزیکی آن خاطر نشان کرد: این بیمارستان به صورت کانکسی به خدمت گرفته می شود که سه اتاق عمل سیار، یک مرکز ریکاوری، یک واحد زایشگاه، واحد رادیولوژی و آزمایشگاه، دو واحد اورژانس و دو واحد بستری با ظرفیت ۶۴ تخت بستری، هفت دستگاه یونیت دندانپزشکی، یک سردخانه و یک واحد داروخانه سیار توسط ۱۶ دستگاه تریلر و ۴ دستگاه کامیون به منطقه هدف انتقال داده می شود که کارشناسان مربوطه عملیات نصب را آغاز می کنند.

 

 

 

 

این مقام مسئول تصریح کرد: بیمارستان صحرایی که سال گذشته برپا کردیم حدود یک و نیم میلیارد تومان هزینه در برداشت که ۵۳ هزار نفر را تحت پوشش خدمات خود قرار داد و برای امسال حدود ۶۰ هزار نفر را به عنوان جمعیت تحت پوشش خدمات این بیمارستان پیش بینی کرده ایم.

 

 

 

 

رئیس شورای هماهنگی بهداشت و درمان نیروهای مسلح استان اصفهان ضمن اشاره به همکاری سازمان بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان در جریان برپایی این بیمارستان خاطر نشان کرد: آموزش بهداشت یکی از محورهای فعالیت ما در این منطقه است و از همین رو بسته های آموزشی به مردم ارائه می شود.







انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;