«اشتغالزایی و ارزآوری» حاصل طرح های جدید در حوزه آب و برق

استاد بین الملل حوزه انرژی دانشگاه تهران گفت: حمایت از بخش خصوصی و اولویت بخشیدن به اجرای طرح های «صنایع آب و برق» با رعایت شاخص هایی مانند؛ « مقرون به صرفه بودن» «اشتغالزایی» «ارزآوری» از مدیریت بهینه وزارت نیرو است.
به گزارش تاسیسات نیوز،حسن مرادی ، با اشاره به عملکرد خوب وزارت نیرو در حوزه افتتاح پروژه های صنعت «آب و برق» گفت :
اجرایی کردن پروژه های صنعت آب و برق، نیاز به صرف وقت و هزینه زیادی دارد، ولی «وزارت نیرو» با وجود مشکلات مختلفِ پیش رو به دلیل تحریم، اقدام به اجرای طرح های جدید و بازنگری در طرح های موجود کرده است.
وی ضمن اشاره به اینکه مدیریت پروژه ها در شرایط فعلی می تواند کشور را در رسیدن به اهداف از پیش تعریف شده یاری کند، گفت :
عملیاتی کردن پروژه های مختلف در صنایع «آب و برق» با توجه به تحریم و مشکلات شیوع ویروس کرونا، با رعایت شاخص هایی مانند؛ «مقرون به صرفه بودن»، «رفع نیاز داخلی»، «حمایت از ساخت داخل و تقویت صادارت» صورت می گیرد و در این راستا، اولویت بندی طرح ها بر اساس این شاخص ها، بسیار کارگشا خواهند بود.
مرادی تصریح کرد:
اجرای پروژه های مذکور هفتگی در کشور و اعتمادسازی به بخش خصوصی در صنعت آب و برق و انرژی های نو فرآیندی است که در راستای اولویت بندی طرح های «صنایع آب و برق» صورت می گیرد و باعث اشتغالزایی خوبی نیز می شود.
مرادی حمایت از بخش خصوصی در بخش «سرمایه گذاری» و «صادرات» در راستای حفظ منافع ملی کشور را، خوب توصیف کرد و افزود :
«رونق تولید» شاخصی است که با حمایت از تولید کنندگان داخلی و حمایت از سرمایه گذاران و رفع موانع تولید حاصل می شود؛ و البته حمایت از سرمایه گذار خارجی نیز در کشور بدون در نظر گرفتن هیچ امتیازی در مقایسه با سرمایه گذاران داخلی نیز می تواند به رقابتی کردن رشد صنعت، در داخل کشور کمک کند.
مرادی استفاده از ظرفیت های بازار کشورهای همسایه را فرصتی برای توسعه صادرات کالاهای حوزه «صنعت آب و برق» ذکرو خاطرنشان کرد:
تقویت توانمندی های صنایع آب و برق، فرصت مغتنمی در عرصه بین المللی برای کشور فراهم می کند که با بهره گیری مناسب از توانمندی های بخش خصوصی ارزآوری خوبی را برایمان به همراه خواهد آورد.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;