آموزش شرکت در مناقصه با پکیج صفر تا صد اجرای ساختمان

به گزارش تاسیسات نیوز، یکی از این مسیرها آموزش دیدن است. برای مثال آموزش‌هایی مثل پکیج صفر تا صد اجرای ساختمان یا آموزش شرکت در مناقصه ، می‌تواند نردبانی برای رسیدن به آرزوهای مهندسین عمران باشد.
برای یادگیری این مطالب چه قدر باید زمان بگذارد و تجربه کسب کند تا به یک جایگاه و درآمد قابل قبول در حوزه اجرای ساختمان برسد؟ آیا یک مهندس عمران خبره باید هم بر اصول اجرایی هم دفتر فنی تسلط داشته باشد؟ چرا هر مهندسی باید علاوه بر پکیج صفر تا صد اجرای ساختمان با آموزش شرکت در مناقصه آشنا باشد؟ با ما همراه باشید تا به تمام نکات و ریزه کاری‌های رشته مهندسی عمران بپردازیم و شما را برای یک پرواز دلچسب و موفق در حوزه مناقصات پیمانکاری آماده کنیم.
برای تکمیل دروس دانشگاهی رشته عمران در حوزه‌های مختلف نیاز هست که آموزش‌های تکمیلی مثل آموزش اجرای ساختمان یا آموزش دفتر فنی را در کنار مطالعه دروس تخصصی، مشاهده کنیم.
به همین خاطر وقتی یک مهندس عمران از دانشگاه فارغ التحصیل می‌شود با تمام چم و خم کار آشنایی نداشته و برای رسیدن جایگاه شغلی و درآمد مطلوب خودش به مشاهده این آموزش‌ها نیاز دارد. اما اگر این آموزش‌ها را مشاهده نکند مجبور است به کارآموزی روی بیاورد که یا باعث طولانی شدن مدت رسیدن به آرزوهایش شده یا این که در راه رسیدن به آن دل سرد می‌گردد.
در کنار تمام این شرایط سخت، ممکن است علاوه بر طولانی بودن زمان کاری و پایین بودن مقدار درآمد، مهندسین با سابقه تمام فوت و فن کوزه گری این رشته را در اختیار شما قرار ندهند تا جایگاه شغلی و درآمدی خودشان به خطر نیفتد.
در این میان یک سری راهکارهای میانبر وجود دارد تا بتوان این مسیر را کوتاه تر و دلچسب کرد.
در ادامه به طور خلاصه و محدود با این آموزش‌ها بیشتر آشنا می‌شویم، پس همراه ما باشید.
پکیج صفر تا صد اجرای ساختمان چه کمکی به ما می‌کند؟
همانطور که گفتیم در دروس دانشگاهی این رشته، صرفا اصول طراحی سازه، پی، مکانیک خاک و اندکی اجرا آموزش داده می‌شود.
درست است که دانش فنی و اطلاع از نحوه توزیع بار و مقاومت المان‌ها اساس اجرای یک سازه است اما بدون تعارف وقتی وارد بازار کار می‌شویم، چه قدر حرف برای گفتن داریم؟! اصلا با انواع روش‌های تخریب یا ساخت یک سازه آشنا هستیم؟ انواع سقف‌ها مثل وافل، کوبیاکس یا بابل دک را می‌شناسیم؟
پس کاملا مشخص است یک فارغ التحصیل رشته مهندسی برای رسیدن به دانش و اطلاعات کافی و کسب جایگاه شغلی بالا در این رشته، نمی‌تواند نها به آموخته‌های خود در دانشگاه اکتفا کند و باید به گذراندن دوره کارآموزی و یادگیری از سایر همکاران با سابقه خود بپردازد یا این که شروع به دیدن آموزش کند.
اما سوالی که در این جا پیش می‌آید این است که برای یادگیری تمام نکات و مهارت کافی در کارآموزی چقدر زمان نیاز است؟ چند درصد ممکن است که یک کارآموز با پروژه‌های متنوع اجرایی مثل اجرای انواع سقف‌ها مواجه شود؟
این در حالی است که با مشاهده یک آموزش در عرض چند ساعت می‌توان بر تمام نکات و ریزه کاری‌ها مسلط شده و انواع کارهای اجرایی را از نزدیک مشاهده کنیم. در واقع شما سابقه و تجربه مدرس را به خود اضافه کردید.
پکیج صفر تا صد اجرای ساختمان چه ارتباطی آموزش شرکت در مناقصه دارد؟
همانطور که می‌دانید طی سال‌های اخیر به خاطر وجود کسری‌های مربوط به بودجه عمرانی و نبود اعتبارات کافی ناشی از تحریم‌ها، تعداد بسیار کمی از پروژه‌های کشور به سرانجام رسیده است.
این در حالی است که روز به روز بر تعداد شرکت‌های فعال در این حوزه افزوده شده و از طرف دیگر تعداد پروژه‌های پر سود کم می‌شود که همین امر موجب ایجاد چالش‌های متعددی از جمله رقابت بسیار بالا بر سر پیروزی در مناقصه یا به اصطلاح گرفتن یک پروژه خوب و قرار گرفتن در لیست شرکت‌های عمرانی مطرح می‌گردد.
در این شرایط نکته قابل تامل این است که تنها افرادی طعم برد واقعی را چشیده و بیشترین تقاضا را بین سایر مهندسین دارند که علاوه بر دانش اجرایی و فنی، بر امور مناقصات و روند کامل شرکت در یک مناقصه شامل ارزیابی کیفی، ارزیابی مالی، چالش‌ها و قوانین آن تسلط کافی داشته باشند که به همین خاطر می‌توانند جایگاه شغلی و درآمدی خود را افزایش دهند.
برای مثال یک پیمانکار را در نظر بگیرید که قصد شرکت در مناقصه‌ای برای اجرای سقف‌های یک پروژه را دارد.
این مهندس باید بداند به چه مقدار مصالح، چه مقدار نیروی کار و چه مقدار زمان نیاز دارد تا بتواند تخمین نسبتا دقیقی را از شرایط و هزینه‌های پیش رو ارائه دهد.
مثلا در نظر داشته باشد که برای اجرای سقف‌ها به دو دسته جک نیاز هست تا وقتی بتن ریزی سقف اول انجام شد بتواند به سرعت بتن ریزی سقف دوم را شروع کند و از دسته دوم جک‌ها برای این کار استفاده کند.
در کنار این‌ها این پیمانکار باید با اصول مذاکره و آموزش شرکت در مناقصه آشنا باشد تا در جریان روند کاری ارائه پیشنهاد خود قرار بگیرد.
پس امور اجرایی یک ساختمان و امور دفتر فنی مثل دو بال پرواز می‌مانند که هرچه این دو بال خود را قوی‌تر کنید احتمال صعود و پیشرفت بیشتری در حوزه مناقصات پیمانکاری خواهید داشت.
افرادی که علاوه بر آنالیز قیمت بر اصول اجرایی تسلط دارند با دید بهتری قیمت کار در مناقصه را پیشنهاد داده  و  معمولا پروژه‌های ارزشمندتری را برنده می‌شوند.
برای موفقیت در حوزه مناقصات پیمانکاری نیازبه سابقه و تجربه زیادی نیست چرا که هر آنچه لازم است در این آموزش‌ها به شما یاد داده شده و می‌توانید با خیال راحت در این حوزه فعالیت کنید.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;