چرا از پنجره و شیشه های دوجداره استفاده کنیم؟

برخلاف پنجره های یک جداره سنتی که دارای یک شیشه هستند که معمولا در قاب‌های چوبی پوشانده می‌شوند، پنجره های دو جداره دارای دو لایه شیشه‌ای و یک لایه آب‌بندی در میان آن می‌باشند.
به گزارش تاسیسات نیوز، دلایل زیادی وجود دارد که باعث می‌شود مردم از پنجره دو جداره استفاده کنند، از افزایش ارزش ملک گرفته تا گرم‌ترنگهداشتن شما در زمستان. بیایید به چند مزیت برتر استفاده از پنجره دو جداره در خانه نگاهی بیاندازیم.
گرمای بیشتر در زمستان: پنجره های دو جداره نه‌تنها دو لایه شیشه‌ای دارند، بلکه بین هر قطعه نیز هوا وجود دارد. این قابلیت باعث حفظ گرمای فوق العاده، عملکرد حرارتی و کاهش صدا می‌شود. استفاده از این نوع پنجره باعث کاهش ۵۰ تا ۷۰ درصدی اتلاف انرژی و گرما می‌شود.
صرفه‌جویی در قبض‌ها انرژی: علاوه بر حفظ گرما، این کالا باعث صرفه‌جویی در قبوض گرمایشی و انرژی نیز می‌شود.
خنک کننده در تابستان: یک تصور غلط وجود دارد که پنجره های دوجداره در تابستان نیز مانند زمستان خانه را گرم نگه می‌دارد. اما اینطور نیست. دو جداره ها همان‌طور که در زمستان از ورود سرما به داخل جلوگیری می‌کنند، در تابستان نیز مانع از داخل شدن گرما می‌شوند و باعث می‌شود فضای داخل خانه خنک شود.
افزایش امنیت: پنجره های یک لایه معمولی دارای امنیت کمی هستند و به‌راحتی می‌شکنند؛ اما پنجره‌های دو لایه به دلیل لایه ثانویه آن، استحکام و دوام بیشتری دارند و به‌راحتی قابل شکستن نیستند.
نصب آسان: در و پنجره‌های دو جداره به‌راحتی و با سرعت کار گذاشته می‌شوند، به‌خصوص در صورت استفاده از یک شرکت با تجربه و قابل اعتماد، این کالا در حداقل زمان ممکن نصب و قابل‌ استفاده می‌باشد.
کاهش صداهای بیرون از خانه: دو لایه‌ای بودن این پنجره‌ها باعث شده تا به‌صورت یک عایق ضد صدا عمل کند و راحتی و آرامش را برای اعضای خانه به همراه داشته باشد.
افزایش ارزش املاک: جایگزین کردن پنجره‌های دو جداره با پنجره‌های معمولی، علاوه بر زیبایی محیط و افزایش نور ساختمان، باعث گران‌تر شدن قیمت ملک می‌شود.
در هنگام انتخاب پنجره‌های دو جداره مهم‌ترین موضوعی که ذهن مشتریان را درگیر می‌کند، قیمت و هزینه تمام‌شده کالا است. عوامل مختلفی بر قیمت این محصول تاثیر می‌گذارد.
قیمت پنجره دوجداره معمولا به‌آسانی قابل‌محاسبه است. برای رسیدن به قیمت واقعی لازم است که ابعاد دقیق پنجره، تعداد بازشوها، نوع باز شدن پنجره براساس تک حالته، دو جهته یا کشویی بودن را به‌طور دقیق بدانیم.
منبع خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;