مدیریت پیک مصرف برق شبانه محقق شد

معاون برق و انرژی وزیر نیرو به انجام اقدام‌های مدیریت مصرف در سال جاری اشاره کرد و گفت: آعاز به کار استارت‌آپ‌ها برای نخستین بار در صنعت برق،‌طی سال جاری آغاز شد و فعالیت آنها ۵۳۰ مگاوات صرفه‌جویی به همراه داشت.
به گزارش تاسیسات نیوز، «همایون حائری» روز شنبه در مراسم چگونگی گذر از پیک بار امسال در محل مرکز پایش صنعت برق در توانیر، افزود: تاکنون مدیریت پیک شبانه انجام نشده بود که با فعال شدن مرکز پایش این امر امسال محقق شد.
وی ادامه داد: برنامه‌های مدیریت مصرف از سال ۱۳۸۷ کلید خورد و امسال مرحله سوم آن را با موفقیت پشت سر گذاشته شد.
حائری خاطرنشان کرد: سال ۹۷ به دلیل کمبود پنج هزار مگاوات توان نیروگاه‌های برق آبی تلاش برای مدیریت مصرف با جدیت دنبال شد که بخشی از کاهش تولید را جبران کرد.
معاون وزیر نیرو به اجرای طرح کاهش ساعت کار اداری از این سال اشاره کرد و گفت: اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف سبب صرفه جویی ۲ هزار مگاواتی شد.
وی ادامه داد: سال ۹۷ رشد پیک مصرف به ۲.۹۸ رسید که در طول ۱۰ سال گذشته بی نظیر است.
معاون وزیر نیرو افزود: مرحله دوم برنامه‌های مدیریت مصرف در سال ۹۸ با اجرای برنامه ۰۹۸ تداوم یافت و افزایش ظرفیت نیروگاه‌ها، امضای تفاهمنامه‌‍های همکاری و افزایش ظرفیت انرژی تجدیدپذیر در دستور کار قرار گرفت.
وی از امضای ۱۲۰ هزار تفاهمنامه با صنعت و کشاورزی در این سال خبرداد و گفت: اجرای برنامه‌ها کمک کرد تا ۳ هزار و ۸۷۴ مگاوات صرفه‌جویی حاصل شود.
حائری ادامه داد: رشد مصرف در سال ۹۸ به یک درصد رسید که بی سابقه به شمار می‌رود.
معاون وزیر نیرو گفت: امسال مرحله سوم طرح مجهزتر شروع شد به گونه‌ای که برای نخستین بار مرکز مدیریت مصرف راه‌اندازی شد.
وی ادامه داد: امسال یک هزار و ۸۴۹مگاوات ظرفیت جدید وارد مدار شد و اجرای تفاهمنامه‌های همکاری به میزان ۲۹۴هزار منعقد شد.
حائری از آعاز به کار استارت‌آپ‌ها برای نخستین بار در امسال خبر داد و گفت: فعالیت آنها ۵۳۰ مگاوات صرفه‌جویی به همراه داشت.
وی ادامه داد: اجرای برنامه‌ها توانست ۵ هزار و ۶۴۶ مگاوات صرفه‌جویی به دنبال داشته باشد.
منبع ایرنا
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;