حرکت سرزمین پوردستان به سوی دیار انرژی های تجدیدپذیر

به گزارش تاسیسات نیوز، رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان از ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدیدپذیر در سیستان و بلوچستان خبر داد.

 

 

 

 

مصیب پهلوانی رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان از ایجاد منطقه ویژه انرژی‌های تجدیدپذیر در سیستان و بلوچستان با پیگیری بنیاد نخبگان استان و حمایت ستاد فناوری انرژی های تجدیدپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری سیستان و بلوچستان خبر داد و اظهار امیدواری کرد که در صورت تحقق استان به قطب تولید انرژی های تجدیدپذیر تبدیل خواهد شد.

 

 

 

 

مصیب پهلوانی افزود: توسعه انرژی های تجدیدپذیر در استان، ضمن امکان بهره برداری از مزیت های موجود و تقویت زیرساخت های فناورانه استان، در راستای رفع چالش های اجتماعی و امنیتی منطقه و اشتغال زایی نیز می تواند بسیار تاثیرگذار باشد که انشاء ا… با تاسیس منطقه ویژه انرژی های نو در استان در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان به عنوان پیشران اقتصاد مقاومتی در استان گام های جدی برداشته خواهد شد.





پهلوانی در ادامه اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان از ظرفیت بالقوه با ارزشی در انرژی های خورشیدی و باد برخوردار است.





رئیس بنیاد نخبگان سیستان و بلوچستان اضافه کرد: قرار گرفتن در مسیر بادهای شدید سیستان و انرژی تابشی خورشید با بیش از 6 کیلووات ساعت بر متر مربع در روز و همچنین پتانسیل انرژی زمین گرمایی آتشفشان نیمه خاموش تفتان و بزمان، انرژی امواج اقیانوسی دریای بزرگ چابهار با ارتفاع بیش از 12 متر در فصل مونسون و انرژی بیومس منطقه کشاورزی و گاوداری های زابل، بمپور و باهوکلات ظرفیت و توانمندی مناسبی محسوب میشود.





وی تصریح کرد: همچنین با توجه به آفتاب بسیار مطلوب استان و بادهای موسمی 120 روزه در سیستان ( با حداکثر سرعت 108 کیلومتر در ساعت)، این استان ظرفیت های خوبی برای تبدیل شدن به قطب انرژی خورشیدی و بادی را داراست.





پهلوانی گفت: سرمایه گذاری در بخش انرژی های تجدیدپذیر در استان سیستان و بلوچستان از یک سو با توجه به نیاز داخل و از سوی دیگر با توجه به نیاز شدید کشورهای افغانستان و پاکستان و امکان صادرات به این کشورها صرفه اقتصادی بسیار مطلوبی را دارد.





رئیس بنیاد نحبگان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: هم اکنون از این استان 65 تا 70 مگاوات برق به کشور پاکستان و 20 تا 25 مگاوات به افغانستان صادر می شود که با توجه به نیاز شدید این کشورها زمینه برای سرمایه گذاری در بخش انرژی های تجدیدپذیر در این استان فراهم است و با ایجاد منطقه ویژه انرژی های نو در استان و مزرعه توربین های بادی در سیستان امکان صادرات برق تا 1000 مگاوات به کشورهای همسایه فراهم می شود.






انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;