کاهش اشتهای آسیا برای نفت

به گزارش تاسیسات نیوز، هند و چین، دو کشور پر‌جمعیت آسیایی که اشتهای تمام نشدنی‌شان برای طلای سیاه آنها را در بازار جهانی نفت متمایز کرده بود، این روزها در حال تغییر جهت به سمت مصرف انرژی پاک هستند.





به این ترتیب پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که تقاضای بنزین در این دو کشور بسیار زودتر از موعد به نقطه اوج خواهد رسید.





به گزارش خبرگزاری رویترز، تمایل میلیون‌ها نفر در چین و هند برای خرید وسایل نقلیه الکترونیکی طی یک دهه آینده، تهدیدی غم‌انگیز و آشکارا برای صنعت نفت به شمار می‌رود. ریشه اصلی این چرخش درواقع به سیاست دولت‌های هند و چین برای مهار آلودگی گسترده در شهرها، کاهش واردات نفت خام و رقابت برای حضور در بازار رو به رشد خودروهای سبز است.





بر این اساس این دولت‌ها به پالایشگاه‌ها که منبع درآمد اصلی آنها تولید بنزین از نفت خام است، اعلام کرده‌اند که باید خود را برای آینده‌ای که نفت کمتری برای پالایش خواهند داشت، آماده کنند.




دولت چین در نقشه راهی که در ماه گذشته میلادی آن را منتشر کرد، اعلام کرده است قصد دارد تا سال 2025، حداقل حدود یک پنجم از 35 میلیون خودرویی را که سالانه وارد بازار می‌شود با وسایل نقلیه سبز جایگزین کند. هند اما در این میان بسیار رادیکال‌تر از چین عمل کرده و برنامه‌ای را اعلام کرده است که چنانچه عملیاتی شود، بر اساس آن تمام خودروهای این کشور تا سال 2032 الکتریکی خواهند شد.





خبرگزاری رویترز طی مصاحبه‌ای با منابع دولتی و صنعتی هند در هفته گذشته از این برنامه مطلع شده است. «ما یک تغییر واضح را به سمت خودروهای برقی می‌بینیم، این تغییر توسط قانون اعمال خواهد شد. بنابراین خودروهای برقی در راه هستند.» این جمله‌ای است که معاون مدیرعامل بخش استراتژی و برنامه‌ریزی تولید خودروسازی دایملر در آلمان اعلام کرده است.





ویلکو استارک که اخیرا در کنفرانس نفت و گاز آسیا در کوالالامپور حضور داشت، گفت: دایملر درصدد است تا بین 15 تا 20 درصد از کل فروش خود در سال 2025 را به خودروهای برقی و حداقل 10 درصد را نیز به خودروهای هیبریدی اختصاص دهد.







انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;