چرا تهران تمیز نمی شود؟

معاون سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده نظافت معابر درجه یک و بزرگراهی روزانه انجام می‌شود.
به گزارش تاسیسات نیوز، حسین شهابی، معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در مورد نظافت و رفت و روب مناطق مختلف پایتخت اظهار کرد: نظافت و رفت و روب در خیابان‌های فرعی و معابر درجه سه، در ماه ۱۰ بار انجام می‌شود یعنی تقریبا به طور میانگین یک روز در میان. طبق برنامه‌ریزی انجام شده نظافت معابر درجه یک و بزرگراهی نیز به صورت روزانه انجام می‌شود.
حسین شهابی درباره جمع آوری پسماند هم توضیح داد: نوع زباله تولیدی و زمان جمع‌آوری پسماند در مناطق مختلف متفاوت است. به طور مثال در مناطق ۱۲.۶ که عمده کاربری آن تجاری یا اداری است، بیشتر رفت و روب در ساعت فعالیت این مراکز انجام می‌شود و ساعت ۸ شب دیگر در این محدوده‌ها کار زیادی نداریم. در این مناطق بیشتر زباله‌های ما زباله‌های خشک و ارزشمند است که وزن زیادی ندارند، اما بعضا حجیم هستند. در مناطق مسکونی چون اغلب شهروندان شب‌ها زباله را بیرون می‌گذارند، بنابراین بیشتر فعالیت ما شبانه است. میزان زباله در هر منطقه بسته به بافت تجاری و مسکونی آن محدوده متفاوت است.
معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند ادامه داد: در مناطق تجاری زباله‌های خشک و بعضا ارزشمند و اصطلاحا پفکی مانند یونولیت و پلاستیک داریم که حجم زیادی دارند، اما زمانی که جرم را می‌سنجیم وزن زیادی ندارند.
شهابی تاکید کرد: منطقه ۴ بیشترین میزان زباله به لحاظ وزنی را دارد و حدود ۱۰ الی ۱۵ درصد پسماند خانگی تهران در منطقه ۴ تولید می‌شود. این منطقه هم وسعت و هم تراکم جمعیتی بالایی دارد.
وی با اشاره به اینکه ما در مناطق ۱۱ و ۱۲ ممکن است روزانه تا ۳بار جمع‌آوری زباله را انجام دهیم، ادامه داد: در برخی مناطق نظافت شب انجام می‌شود.
معاون سازمان مدیریت پسماند تصریح کرد: منطقه ۲۱ منطقه‌ای است که شب جمعیت از آن خارج می‌شود و منطقه ۲۲ نیز شب نظافت می‌شود، اما مناطق مرکزی ما باید در طول روز نظافت شوند و ماندگاری نظافت در این مناطق بسیار پایین است. به عنوان مثال در محدوده پاساژ علاالدین در منطقه ۱۱ زمان ماندگاری نظافت نیم ساعت است و باید بلافاصله مجدد نظافت شود اما در منطقه ۲۲ این زمان ده‌ها برابر می‌شود.
وی با بیان اینکه مدیریت و برنامه‌ریزی ما خاص هر ناحیه است، خاطرنشان کرد: ما در مناطقی که جمعیت شناور دارند، کارگران ثابت داریم تا دائماًنظافت را انجام دهند.
شهابی با پرداختن به افزایش جمعیت تهران تصریح کرد: در گذشته هرکسی پاکبان محله‌اش را می‌شناخت و سعی می‌کرد برای کم کردن زحمت او زباله کمتری تولید کند. یا وقتی می‌گفتند ساعت ۹ زباله را از منزل خارج کنند همه رعایت زمان را می‌کردند، اما اکنون اغلب در طول روز زباله را بیرون می‌گذارند و کار نیروهای ما سخت شده است. این روزها سازمان پسماند در راستای کمک و حمایت از پاکبانان بیلبوردهایی را در سطح شهر تحت عنوان «برای پاکبانان مهربان شهرمان» اکران کرده که امیدواریم مردم با مشارکت بیشتر کمک کنند که هم شهر تمیزتری داشته باشیم و هم زحمت پاکبانان عزیز شهر کمتر شود. باید این فرهنگ ایجاد شود که زمین جای زباله نیست و بابت هر زباله‌ای که شما به زمین می‌اندازید کمر یک پاکبان خم می‌شود. باید با پاکبانان زحمتکش شهرمان مهربان‌تر باشیم و هوای آن‌ها را داشته باشیم.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;