وضعیت عادی آب و برق در شهران

به گزارش تاسیسات نیوز، بعد از گذشت چند روز از حادثه عجیب و خطرناک منطقه شهران، وضعیت آب و برق مردم به روال عادی و گذشته درآمده است.

 

 

 

 

ميثم جعفرزاده، مديرکل دفتر مديريت بحران و پدافند غيرعامل وزارت نيرو عملکرد شرکت‌های آب و برق در حادثه شهران را موفق ارزیابی کرد و گفت: خدمات آب و برق در شهران از عصر روز جمعه به وضعیت عادی بازگشته است.






وی با بیان اینکه جنس حادثه شهران از نوع زلزله بود، اظهار کرد: اين حادثه، هم‌زمان با انفجار، فرو نشست زمين؛ آتش سوزي، ترکيدگي لوله‌ها و قطع آب و برق همراه بوده که به نوعی با زلزله مشابه است.





وي ادامه داد: عملکرد شرکت‌های آب و برق در امدادرساني حادثه شهران بسيار خوب بود، ولي در حوادث با ابعاد بزرگتر بايستي ديد که سازمان‌هاي هميار و خدمات‌رسان چقدر مي‌توانند در زنجيره تامين کمک با ما همراه شوند.






جعفرزاده با بیان اينکه حادثه شهران حدودا در ساعت ۴:۳۰ صبح جمعه ۲۸ خرداد ماه با انفجار يکي از خطوط اصلي گاز در تقاطع خيابان‌هاي کوهسار و آبشناسان اتفاق افتاده است، گفت: در آن منطقه يک خط اصلي آبرساني وجود دارد که آب مناطق شهران شرق و غرب و کن بالا و خط ۲۰ کيلوولتي که برق آن مناطق را تامين مي کند وجود دارند که در اين حادثه به‌طور تقريبي حدود ۱۵ هزار نفر در حوزه آب و برق با مشکل مواجه شدند؛ بلافاصله نيروهاي امدادي وزارت نيرو به محل اعزام شدند و به امداد رساني پرداختند.





وي با بيان اينکه در اين حادثه دو مجتمع تجاري دچار حريق شدند و شيشه تعدادي از واحدهاي تجاري و مسکوني نيز در اثر موج انفجار شکست، ادامه داد: پس از کنترل حريق توسط آتش نشاني که حدود ۱.۵ ساعت طول کشيد، حجم وسيعي از خروجي مخزن شماره ۵۹ با توجه به قطع لوله اصلي آب، به داخل حفره اي که در محل ايجاد شده بود وارد شد که با توجه به آنلاين بودن مرکز کنترل آب تهران، بلافاصله خروجي مخزن مسدود و نسبت به ايزوله شدن فيدرهاي برق منطقه اقدام شد.





مديرکل دفتر مديريت بحران و پدافند غيرعامل وزارت نيرو در ادامه با اشاره به اينکه مانورهاي وزارت نيرو باعث شده بود تا نيروهاي امدادي صنعت آب و برق با آمادگي و سرعت بالا با ورود به محل حادثه به برق‌دار کردن و آبرساني مشترکان بپردازند، گفت: پس از ۱.۵ ساعت از وقوع حادثه، شرکت گاز ايزوله بودن محيط را تاييد کرد و به ماموران آب و برق اجازه داده شد تا کار خدمات‌رساني خود را شروع کنند که در کمتر از نيم ساعت کل منطقه برق‌دار شد.





وي در خصوص آبرساني به مردم منطقه با اشاره به اينکه از همان ابتدا تمام منطقه توسط تانکرهاي سيار تحت پوشش قرار گرفته بود، افزود: طبق شواهد موجود اولين گروه امدادي که پس از وقوع حادثه به محل وارد شد، گروه آبرساني بود و با توجه به اينکه لوله اصلي آبرساني به شدت آسيب ديده بود، تصميم گرفته شد که با احداث شبکه آبرساني از مسير فرعي نسبت به وصل انشعاب‌هاي منطقه به لوله اصلي اقدام شود.





مديرکل دفتر مديريت بحران و پدافند غيرعامل وزارت نيرو ادامه داد: پس از ايمن شدن منطقه، عمليات اجرايي آبرساني آغاز شد که در ساعت ۱۰ صبح منطقه غرب و شرق شهران تحت پوشش قرار گرفت و با تعويض شبکه اصلي و پايداري شبکه، حدود ساعت ۱۶.۳۰ منطقه شمالي کن نيز از وجود آب سراسري برخوردار شد.





جعفرزاده با اشاره به اينکه شرکت آب و فاضلاب و توزيع برق تهران بهترين عملکرد و بيشترين سرعت عمل را در زمان وقوع حادثه داشته‌اند، گفت: نيروهاي امدادي برق پس از اجراي مانور و برق دار کردن منطقه بلافاصله اقدام به ترميم و تعويض تجهيزات آسيب ديده از جمله، فيدرها و ترانسفورماتورها، تيرهاي برق و شبکه‌هاي آسيب ديده کردند.






وي با بيان اينکه به حوادث بايستي نگاه دومينويي داشت زيرا در کنار حادثه، حوادثي نظير نشت گاز و آتش‌سوزي و غيره نيز رخ مي‌دهد، اظهار نمود: در زمان وقوع حوادث اگر مسبب اصلي آب باشد، در لحظه مي توانيم نسبت به وصل آب و رفع مشکل اقدام کنيم و اگر مسبب برق باشد، در کمتر از نيم ساعت به برق‌دار کردن منطقه خواهيم پرداخت، ولي در برخي شرايط از جمله حادثه اخير، به دليل نشت گاز و يا وجود گاز در لوله‌ها حتي پس از قطع شير اصلي، تا زماني‌که ايمني منطقه از سوي شرکت گاز و آتش‌نشاني مورد تاييد قرار نگيرد و مجوز ايمني صادر نشود، نمي‌توانيم نسبت به برق‌دار شدن منطقه اقدام کنيم.

 

 

 

منبع: ایسنا

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;