کرخدایی با اشاره به اینکه حل معضل ناترازی انرژی در کشور صرفاً به توسعه نیروگاههای خورشیدی وابسته نیست اظهار کرد: افت فشار گاز در میادین کشور همچنان یک چالش جدی است. گاز یکی از پایدارترین منابع انرژی در جهان است و از سوی دیگر، بازدهی پنلهای خورشیدی پایینتر از برخی منابع دیگر است و پاسخگوی نیاز نیست. بنابراین، کشور به یک ترکیب متنوع از منابع انرژی شامل انرژی هستهای، برق آبی، بادی و خورشیدی نیاز دارد.
به گزارش تاسیسات نیوز، او به بسته حمایتی دولت اشاره کرد و گفت: از صنایع خواسته میشود خود اقدام به تاسیس نیروگاه کنند، این کار منطقی نیست. به عنوان مثال آیا میتوان از یک تولیدکننده آب معدنی انتظار داشت نیروگاه بسازد؟ این امر غیرممکن است؛ زیرا نیروگاهداری یک تخصص، مهارت و کسبوکار مستقل محسوب میشود.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری و تامین مالی اتاق بازرگانی ایران درباره راهحل منطقی این بحران پیشنهاد کرد: صنایع هر استان یا منطقه با مشارکت یکدیگر و تامین سهمی از سرمایه، اقدام به احداث نیروگاه مشترک کنند.
او همچنین بر چالشهای انتقال برق از نیروگاههای خورشیدی به شبکه موجود تاکید کرد و افزود: شبکه برق کشور بر مبنای انرژی خورشیدی طراحی نشده، اتصال نیروگاههای جدید به شبکه نیازمند زیرساختهای مناسب است، چراکه هرگونه عدم تطابق میتواند به شبکه آسیب برساند.