صنعت برق؛ ورشکسته یا در پویایی کامل؟

به گزارش تاسیسات نیوز، در حالی که بخش خصوصی معتقد است که صنعت برق در شرایط رکود و ورشکستگی قرار گرفته، سرپرست وزارت نیرو بر این باور است که این صنعت در پویایی کامل به سر می برد.




ارزان بودن تعرفه های برق موجب شده تا تمایل زیادی برای سرمایه گذاران در این عرصه وجود نداشته باشد تا جایی که بخش خصوصی معتقد است که علی رغم پتانسیل‌های موجود شرکت‌های برقی تنها با ۲۵ تا ۳۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند و روند ورشگستگی در این شرکت‌ها همچنان ادامه دارد.




کلاهی، مدیر سندیکای صنعت برق دلیل این امر را تعدد بی‌مورد شرکت‌ها در این عرصه دانست واظهار کرد: اگر قوانین به گونه‌ای باشد که بتوان شرکت‌ها را با یکدیگر ادغام کرد، بسیاری از این مشکلات برطرف خواهد شد.




چندی پیش، ستار محمودی سرپرست وزارت نیرو در واکنش به به ادعای وجود رکود در صنعت برق کشور گفت:‌ ماهیت این صنعت پویا است و اگر هم بخواهد دچار رکود شود با چنین شرایطی مواجه نخواهد شد چرا که متقاضیان آن تعهدات مختلفی را روی دوش دولت گذاشته‌اند.




به گفته وی کاهش ۴.۵ درصدی تلفات شبکه توزیع برق، افزوده شدن هفت هزار و ۹۰۰ مگاوات به ظرفیت تأمین برق کشور و اضافه شدن ۱۸۰ مگاوات به انرژی‌های تجدیدپذیر بخشی از برنامه‌های وزارت نیرو در دولت یازدهم بوده است.




صنعت برق ایران با ۷۶۰۰۰ مگاوات قدرت نامی نیروگاه‌ها رتبه اول منطقه و چهاردهم جهان است و توانسته به یک صنعت خودکفا در ایران تبدیل شود و این در حالی است در ابتدای شروع انقلاب کشورهای پیشرفته تمایلی به انتقال تجربیات خود در این زمینه به ایران را نداشتند.




آنچه از آمار و ارقام وضعیت صنعت برق کشور برداشت می شود این است که طی سال های اخیر موفقیت های خوبی در این عرصه نمایان شده اما برای شکوفایی تمام پتانسیل های صنعت برق لازم است که به بخش خصوصی توجه بیشتری شود.

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;