تنها ۱۶۰ قنات از مجموع ۶۰۰۰ قنات تهران فعال است

به گزارش تاسیسات نیوز، پیروز حناچی شهردار تهران در مراسم امضای تفاهم نامه میان مدیریت شهری و شرکت آب و فاضلاب برای ساخت تصفیه خانه منطقه ۲۲ گفت: ایده اولیه این بود که فاضلاب تهران در جنوب شهر جمع شود و برای کشاورزی استفاده شود. اما این ایده محقق شدنی نبود و از همین رو ایده ایجاد تصفیه خانه های محلی جایگزین این ایده و طرح شد و مقرر شد مدیریت شهری با آب و فاضلاب همکاری کند.
وی با اشاره به اینکه نگاه زیست محیطی مدیریت پنجم شهری در همه ابعاد شهر به خصوص در موضوع آب و فاضلاب قابل رویت است، اظهار امیدواری کرد: اگر در بازچرخانی آب و استفاده مجدد آن موفق شویم، شاهد کاهش برداشت خواهیم بود.
حناچی با بیان اینکه در تهران در سال حدود یک میلیارد متر مکعب آب مصرف می شود که حدود ۲۴۰ میلیون متر مکعب آن از ارتفاعات البرز برداشت می شود، گفت: البته این حجم آب هم به درستی مورد استفاده قرار نمی گیرد.
وی ادامه داد: تهران حدود ۶۰۰ قنات داشته است که از آنها به درستی استفاده نکردیم و امروز تنها ۱۶۰ موردش فعال بوده که می توانیم از آن استفاده کنیم.
حناچی با اشاره به اینکه در کشورهای دنیا بین ۶۰ تا ۷۰ درصد آب را به چرخه استفاده مجدد باز می‌گردانند. گفت: ما تا رسیدن به این نقطه فاصله زیادی داریم.
شهردار تهران با اشاره به اینکه رود کن در غرب تهران به دلیل اینکه بخشی از آن آغشته به فاضلاب است بوی نامطبوع متساعد می کند، اظهار امیدواری کرد: با پیگیری آب و فاضلاب و احیای شبکه قنوات شاهد کاهش خطرات ناشی از سیل و آب گرفتگی باشیم.
وی در خصوص جمع آوری آبهای سطحی گفت: باید پایش های محیط زیستی هم در حوزه آبهای سطحی انجام دهیم تا سلامت و بهداشت شهروندان هم مورد توجه قرار گیرد.
منبع خبرگزاری مهر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;