بستن چاه ها، صرفه جویی آفرید

به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، چند وقت پیش بود که با خبر شدیم یکی از دلایل کمبود آب در کشورمان، حفر چاه های غیرمجاز آبی است که مقابله با این پدیده و انسداد این چاه ها تا به الان 26 میلیون متر مکعب آب صرفه جویی را به همراه داشته است.

 

مرتضي عزالدين، مدير عامل شرکت آب منطقه‌اي استان همدان، در اين باره اظهار کرد: از ابتداي امسال مجوز انسداد بيش از 625 حلقه چاه غيرمجاز در استان همدان صادر شده که با تلاش‌هاي صورت گرفته از ابتداي طرح مسدود کردن چاه‌هاي غيرمجاز تاکنون 351 حلقه چاه غيرمجاز که داراي احکام قضايي بودند پر و مسدود شده است که به ميزان 26 ميليون مترمکعب در مصرف آب صرفه‌جويي شده است.

 

عزالدين با بيان اين که هزار چاه غيرمجاز براي مسدود شدن در استان همدان شناسايي شده است، تصريح کرد: همکاري دستگاه‌هايي همچون دادگستري، استانداري و نيروي انتظامي براي انسداد چاه‌هاي غيرمجاز بسيار مورد اهميت است که خوشبختانه تاکنون همکاري مناسبي صورت گرفته است.

 

وي عنوان کرد: در نيمه نخست امسال از حفر 252 حلقه چاه غيرمجاز در استان همدان جلوگيري به عمل آمده و 90 دستگاه ادوات حفاري غيرمجاز نيز توقيف و به پارکينگ منتقل شده‌اند.

 

عزالدين افزود: تعداد 325 حلقه چاه مجاز در استان که داراي اضافه برداشت بودند شناسايي شده که تعداد 309 حلقه از آنان توسط ادارات شهرستان منجر به نصب کنتور هوشمند آب و برق و اصلاح منصوبات شده است.

 

مدير عامل شرکت آب منطقه‌اي استان همدان با اشاره به اين که در نيمه نخست امسال از 47 مورد برداشت غيرمجاز شن و ماسه جلوگيري شده است، بيان کرد: در نيمه اول سال جاري 295 نفر متخلف بابت حفاري‌هاي غير مجاز، اضافه برداشت از چاه‌هاي مجاز، برداشت غيرمجاز شن و ماسه از بستر رودخانه و غيره به مراجع قضايي معرفي شده است.

 

وي درباره چاه‌هاي فاقد پروانه گفت: بيش از سه هزار حلقه چاه بدون پروانه در استان همدان وجود دارند که قبل از سال 85 حفر شده و هنوز قانون‌گذار در اين زمينه تعيين تکليف نکرده است.

 

عزالدين با اشاره به اين که اکيپ‌هاي گشت و بازرسي به طور شبانه‌روزي دشت‌هاي استان را بازرسي مي‌کنند، افزود: تعداد 24 گروه اکيپ گشت و بازرسي در راستاي نظارت بر چاه‌هاي مجاز و جلوگيري از حفر چاه‌هاي غير مجاز و برداشت شن و ماسه از رودخانه‌هاي استان به طور شبانه‌روز دشت‌ها را کنترل مي‌کنند.

 

وي گفت: تاکنون 1995 حلقه چاه مجاز مجهز به کنتور هوشمند آب و برق شده‌اند و از اين تعداد 1305 حلقه کارت آنان شارژ شده است که اين روند به طور جدي و با سرعت در حال انجام است.

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;