برنامه جدید توسعه نیروگاه‌های خورشیدی خانگی

 نیروگاه‌های خورشیدی خانگی

  یکی از مهمترین ویژگی های بودجه برقی ایران در سال 1393، ایجاد ساز و کارهای متعدد و متنوعی به منظور پرداخت بدهی های معوق برقی وزارت نیرو به پیمانکاران است.

 

 

 

 به گزارش تاسیسات نیوز معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اعلام اینکه در کنار پرداخت بدهی ها افزایش سهم انرژی های نو و تجدید پذیر در سبد انرژی کشور از دیگر اولویت های کاری سال آینده صنعت برق کشور است، تصریح کرد: یکی از مهمترین سناریوهای افزایش تولید برق پاک، ساخت نیروگاه های جدید برق خورشیدی است.

 

این مقام مسئول از خراسان به عنوان یکی از قطب‌های تولید برق بادی و خورشیدی در کشور یاد کرد و افزود: از این رو در حال حاضر اولین نیروگاه خورشیدی مجهز به ردیاب خورشیدی در منطقه خراسان نصب و راه اندازی شده است.

 

فلاحتیان با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی برای توسعه نیروگاه‌های برق خورشیدی خانگی در ادارات و ساختمان‌های دولتی و حتی مسکونی، اظهار داشت: در مرحله اول دستگاه‌های دولتی و فرمانداری‌ها می‌توانند با نصب صفحات خورشیدی زمینه ساز توسعه تولید برق پاک خورشیدی در کشور باشند.

 

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی تاکید کرد: دولت در بودجه سالجاری و سال 93 در خصوص نصب پنل‌های خورشیدی برای مشترکان تسهیلات خوبی در نظر گرفته است.

 

وی استراتژی وزارت نیرو را استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر عنوان کرد و یادآور شد: در زمینه انرژی بادی نیز استان خراسان با دارا بودن تونل‌های باد همچون منطقه ” نشتیفان خواف” و نصب اولین مولدهای بادی مگاواتی توسط بخش خصوصی در این منطقه اقدامات خوبی انجام داده است.

 

فلاحتیان همچنین با اشاره به انتخاب استان خراسان به عنوان قطب اتوماسیون صنعت برق کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر 26 پست برق در استان به صورت مکانیزه و کنترل از راه دور اداره می‌شود.

 

معاون وزیر نیرو همچنین یکی از سیاست‌های برقی کشور را توسعه تونل‌های انرژی یاد کرد و افزود: هم اکنون تونل‌های مختلف 132 کیلوولتی برق در اکثر استان های کشور در مرحله طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی  قرار دارد.

 

 پایان پیام/.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;