معاون راهبری شبکه برق کشور در خصوص میزان برآورد هزینه در خصوص صادرات برق توضیحاتی را ارائه داد.
به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز، مصطفی رجبی مشهدی معاون راهبری شبکه برق کشور با اشاره به افزایش صادرات برق در سال ۹۹ گفت: طبق جلساتی که برگزار شد افزایش صادرات برق در دستور کار وزارت نیرو قرارگرفته است و قرار است با تمامی کشورهای که مبادلات الکتریکی داریم صورت میگیرد.
او ادامه داد: در سال گذشته روند صادرات برق به کشورهای همسایه به طور منظم و مطابق تعهدات ایران انجام شد و نسبت به سال ۹۷ افزایش یافت.
رجبی مشهدی اضافه کرد: همچنین قرار است با برخی از کشورهایی که مرز دریایی با آنها داریم صادرات برق انجام شود که در حال حاضر در این زمینه تصمیم گیری شده است، ولی در برنامهای بلند مدت این امر تحقق پیدا میکند.
معاون راهبری شبکه برق کشور در خصوص میزان برآورد هزینه برای انجام صادرات برق گفت: به هرحال میزان هزینه بستگی به شرایط و توافقات هر دو کشور دارد که ممکن است متغییر باشد.
او در ادامه در خصوص میزان هزینه برق صادراتی اضافه کرد: ارزیابیها نشان میدهد متوسط هزینه دریافتی در ایران برای یککیلووات ساعت، بین ۶٠ تا ٧٠ تومان است، تولید برق در ایران بین ٢۵٠ تا ٣۵٠ تومان بهازای هر کیلوواتساعت تمام میشود. البته باید توجه داشت که قیمت برق در بخشهای خانگی، کشاورزی، صنعتی، تجاری و سایر بخشها هم متفاوت است.
رجبی مشهدی با اشاره به تعمیر و تجهیز نیروگاهها در سال ۹۹ افزود: بر اساس برنامه زمان بندی تا اوایل خرداد ۹۹ عملیات عمده نیروگاهها را انجام میشودو پیش بینی میکنیم که تا نیمه خرداد ماه تعمیرات همه نیروگاهها انجام شود.
معاون راهبری شبکه برق کشور گفت:طبق برآوردهای انجام شده برای تعمیر و تجهیز نیروگاهها چیزی بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان هزینه نیاز است که بخشی از آن توسط بخش خصوصی و مابقی دیگر از سوی بخشهای دولتی انجام میشود.