برقدار کردن تاسیسات آبرسانی با نخستین نیروگاه سیار

بزرگترین نیروگاه سیار ایران به منظور تامین انرژی تاسیسات آب‌رسانی در مواقع اضطراری در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و فاضلاب افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز، محمد جواد دانش، مشاور معاون بهره‌برداری آب و فاضلاب کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به افتتاح نیروگاه مذکور اظهار کرد:‌ این نیروگاه دو ویژگی منحصر به فرد دارد؛ نخست سرعت راه اندازی آن است زیرا روی پنج تریلر طراحی و نصب شده است. ویژگی دیگر آن این است که بدون نیاز به هیچ تغییراتی به هر سطح و ولتاژی که نیاز باشد، متصل می‌شود.
وی با بیان این‌که این نیروگاه سیار توسط متخصصان آب و فاضلاب کشور طراحی شده است گفت: قدرت آن ۱۰ مگاوات است. به عبارت دیگر می‌تواند پاسخگوی نیاز ۳۰۰۰ خانه مسکونی با بار معمولی باشد.
معاون بهره‌برداری آب و فاضلاب کشور در مورد علت ساخت این نیروگاه سیار توضیح داد: در چند سال اخیر حوادثی از جمله قطع برق در اهواز رخ داد که باعث شد شرکت آب و فاضلاب به این نتیجه برسد که برای تامین برق تاسیسات آبی یک مجموعه تاکتیکی و سریع ساخته شود. طراحی این نیروگاه حدود سه ماه زمان برد و قرارداد آن ۳۰ میلیارد تومان بود. اما بر اساس نرخ‌های امروز بیش از ۶۰ میلیارد تومان است.
دانش با تاکید بر این‌که ساخت این نیروگاه سیار به تولید انبوه نمی‌رسد، در مورد محل استقرار آن گفت: محل استقرار این نیروگاه مرکز مدیریت بحران در اصفهان است اما به هر جا که لازم باشد منتقل می‌شود.
به گفته‌ی دانش، هدف از تاسیس این نیروگاه سیار تامین برق تاسیسات آبرسانی است.
منبع ایسنا
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;