باتری قلمی که هیچ‌گاه خالی نمی‌شود

به گزارش تاسیسات نیوز، یک شرکت آمریکایی قصد دارد با عرضه یک باتری بی‌سیم که نیازی به تعویض ندارد، از دور ریختن سالانه باتری‌ها جلوگیری کند.


شرکت آمریکایی«اوسیا» (Ossia) روی اختراعی به نام «باتری همیشگی کوتا» (Cota Forever Battery)کار کرده است. برای توجه بیشتر به این محصول، نیاز به توضیح بیشتری است.


باتری همیشگی و فناوری مرتبط با آن‌که «کوتا» نام گرفته، در نمایشگاه CES، توجه زیادی را به خود جلب کرد. صحبت از باتری است که شاید هرگز نیاز به جایگزین کردن آن نباشد.


«مارک اسپوناور» (Mark Spoonauer)، سردبیر شرکت «تامز گاید» (Tom’s Guide)گفت: موضوع بسیار قانع‌کننده‌ای درباره ایده باتری همیشگی و سیستمی که نیرو را به فاصله دور انتقال می‌دهد، وجود دارد.

 

 

این باتری، نیروی خود را از «کاشی کوتا» (Cota Tile)می‌گیرد. این شرکت، «کاشی کوتا» را یک فرستنده قدرت بی‌سیم در قالب یک کاشی سقف کاذب تعریف می‌کند.


اسپوناور در توضیح بیشتر این محصول افزود: این فرستنده در خانه مورد استفاده قرار می‌گیرد و شاید روی یک دیوار نصب شود و نیروی برق را روی طیف ۴/ ۲ گیگاهرتز، به یک گیرنده کوچک در باتری می‌رساند.


سال گذشته، «حاتم زین» (Hatem Zeine) در سایت این شرکت نوشت: امواج رادیویی مورد استفاده کوتا (با فرکانس ۴/ ۲ گیگاهرتز) تقریبا دنیای ما را می‌بیند؛ مثل اینکه از آینه و شیشه ساخته شده باشد.




همه چیز یا جذب می‌شود(مثل بدن ما) یا تا حدی منعکس می‌شود(مانند دیوار خشک) یا کاملا منعکس می‌شود (مانند قفسه‌های فلزی) «الکس لی» (Alex Lee) در سایت «Alphr» نوشت: سیستم شرکت اوسیا، تا وقتی که باتری در محدوده یکی از کاشی‌های کوتا این شرکت باشد، به‌طور مداوم آن را در هر جایی از خانه شارژ خواهد کرد.


جزئیات بیشتر در مورد چگونگی عملکرد این باتری مورد بحث قرار گرفت. «ژوئل هروسکا» (Joel Hruska)، تکنسین این حوزه گفت: به گفته اوسیا، کار کردن کوتا به این دلیل است که فرستنده آن، ده‌ها آنتن فرکانس رادیویی کوچک یا آر اف، به همراه آنتن‌های مشابهی که در داخل باتری قلمی، محفظه شارژ یا گوشی هوشمند فرضی نصب شده‌اند، در بر دارد.


«لیزوفسکی» گفت: این فرستنده، یک سیگنال آر‌اف مستقیم و متمرکز را به دستگاهی که در خانه قرار دارد، می‌رساند که با آنتن‌های آر ‌اف خود این دستگاه جذب و به نیروی قابل استفاده تبدیل می‌شود. به گفته این شرکت، باتری کوتا تنها محدود به چند فوت نیست. قدرت این کاشی می‌تواند چندین دستگاه در حال حرکت را بدون خط دید و در فاصله دور نیرو ببخشد.


به گفته الکس لی، بسیاری از ابزارها و اسباب‌بازی کودکان، هنوز به باتری‌های فیزیکی تکیه می‌کنند. استفاده از این باتری‌های قابل حمل، در انواع ابزار از دستگاه‌های کنترل از راه دور و ردیاب‌های دود تا ابزارهای هوشمند IOT مانند چراغ‌ها، سیستم‌ها و قفل‌های امنیتی، اجتناب‌ناپذیر است.


پیامدهای باتری‌های یک بار مصرف که نیاز به جایگزین شدن دارند، همیشه دردسرساز است.


به گفته Alphr، هر سال، تنها در بریتانیا، ۶۰۰ میلیون باتری دور ریخته می‌شود و تنها یک سوم از این مقدار بازیافت می‌شوند.

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;