انتشار گازهای گلخانه ای به صفر می رسد

رییس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران با بیان اینکه تا ۱۴۰۳ میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای جهان باید به صفر برسد، گفت: برای تحقق آن نیاز است به سمت انرژی تجدیدپذیر حرکت کنیم.
به گزارش تاسیسات نیوز، به نقل از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، دکتر اسفنده در افتتاحیه اولین همایش بومی‌سازی صنعت کلرآلکالی که با همکاری این پژوهشگاه و شرکت‌های دانش‌بنیان در محل پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران برگزار شد، به معرفی این پژوهشگاه پرداخت و از آمادگی این پژوهشگاه در گروه‌های مختلف پژوهشی برای تقویت ارتباط با صنایع پتروشیمی در زمینه توسعه دانش و فناوری کلرآلکالی خبر داد.
وی با اشاره به تلاش ۲۰ ساله پژوهشگاه برای ایجاد فناوری حاصل از دانش با راه‌اندازی معاونت فناوری، گفت: در زمینه کلرالکالی ما از همان ۲۰ سال پیش فعالیت خود را در سطح آزمایشگاهی آغاز کردیم و پایلوت نیمه‌صنعتی غشاهای کلرآلکالی را ساختیم و هم‌اکنون خط تولید صنعتی غشاء آماده راه‌اندازی است.
رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران با اشاره به اهمیت محیط زیست و حفاظت از آن، گفت: طبق برنامه‌ریزی مجامع علمی دنیا تا سال ۲۰۵۰ میلادی(۱۴۳۰ شمسی) میزان انتشار گازهای هیدروکربونی به فضا به صفر خواهد رسید. بهترین جایگزین شناخته شده برای جایگزینی انرژی فسیلی انرژی حاصل از هیدروژن، انرژی خورشیدی و انرژی باد است. به صفر رسیدن مصرف انرژی فسیلی به عنوان از دست رفتن بخش مهمی از منابع مالی کشورهایی مانند ایران است، لذا لازم است که برنامه‌ریزی لازم برای حفظ و ارتقاء منابع مالی و خودکفایی در زمینه تامین انرژی صورت پذیرد.
مهندس نصری، مدیر عامل یکی از شرکت های صنعتی نیز در این مراسم به معرفی اهداف این همایش پرداخت و گفت: فناوری الکترولیز کاربردهای متنوع و متفاوتی دارد. عمده‌ترین این کاربردها در صنایع پتروشیمی و بخصوص صنعت کلرآلکالی، تولید PVC و همچنین فناوری مبتنی بر تولید هیدروژن سبز با الکترولیز آب است که بومی‌سازی این صنعت را برای آینده کشور اجتناب‌ ناپذیر می‌کند.
وی افزود: هیدروژن سبز سوخت آینده است. تا سال ۲۰۵۰ میزان انتشار هیدروکربورها به فضا به صفر خواهد رسید. سرمایه‌گذاری تدریجی و منظم ادواری باید در دستور کار قرار گیرد و تا ۱۰ سال آینده وابستگی ما به بازار جهانی بسیار زیاد خواهد شد. تا سال ۲۰۵۰ بیش از هزار میلیارد دلار در این بخش سرمایه‌گذاری خواهد شد و تمامی کشورهای دنیا و در رأس آنها چین، هند و آمریکا سرمایه ‌گذاری در این بخش را شروع کردند. لذا تامین انرژی آینده کشور و ایجاد بستر عدم وابستگی از اهم وظایف ماست.
دکتر فریدون محمدی، مدیر عامل یکی دیگر از شرکت‌ها به معرفی دستاوردهای این شرکت دانش‌بنیان در زمینه صنعت کلر آلکالی پرداخت و گفت: این شرکت دانش‌بنیان اولین و تنها تولیدکننده محلول و غشای پلیمری تبادل یونی (نفیونو فلمیون) در ایران و غرب آسیاست. این شرکت پس از سال‌ها تحقیق و توسعه تحت لیسانس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران محصولات غشایی پرفلوئورینه خود را برای طیف وسیعی از مصرف کنندگان عرضه می‌کند.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;