الکتروشیمی به کمک آلودگی هوا میآید
به گزارش تاسیسات نیوز، رئیس انجمن الکتروشیمی ایران گفت: محققان رشته الکتروشیمی با طرحهای خاص خود میتوانند نقش اساسی در کنترل آلودگی هوا داشته باشند.
پروفسور حسین غریبی رئیس انجمن الکتروشیمی ایران و دبیر همایش دوازدهمین الکتروشیمی ایران در مراسم افتتاحیه دوازدهمین سمینار الکتروشیمی ایران که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد؛ اظهار داشت: این سمینار که در دوازدهمین سال خود با حضور دانشجویان، استادان و پژوهشگرانی از سراسر کشور برپا شد در پنج حوزه فعالیت ویژه دارد.
وی افزود: محورهای سمینار امسال شامل خوردگی، انرژی شامل (باتری، ابرخازن و پیل سوختی)، بیوالکتروشیمی و الکتروشیمیایی محاسباتی است که در دوازدهمین سمینار الکتروشیمی ایران به طور ویژه به بحث گذاشته میشود.
غریبی عنوان کرد: در سمینار امسال حدود 224 مقاله دریافت شد که در نهایت 218 مقاله مورد تایید انجمن قرار گرفته و در این سمینار به طور ویژه به بحث گذاشته خواهند شد.
دبیر دوازدهمین انجمن الکتروشیمی ایران گفت: از بین 218 مقاله دریافتی، 18 مقاله به صورت سخنرانی و 200 مقاله به صورت پوستر در مدت دو روز مورد بررسی قرار میگیرد.
وی اظهار داشت: در سمینار امسال با چندین شرکت دانشبنیان داخلی از جمله همکاری در جهت کاربرد بایو الکتروشیمیایی در حوزه درمان سرطان، گسترش انرژیهای تجدید پذیز همچون پیل سوختی همکاریهای خوبی صورت گرفته است.
غریبی عنوان کرد: در حوزه الکتروشیمی طرحهای خوبی برای همکاری با ارگانهای داخلی همچون سازمان محیط زیست، وزارت نیرو و یا وزارت بهداشت در جهت کمک به بهبود کیفیت زندگی صورت گیرد.
رئیس الکتروشیمی ایران بیان داشت: در همایش امسال سه کارگاه نانو در بحث ثبت اختراع، کسب درآمد و شرکتهای دانش بنیان برای آشنایی دانشجویان تدارک دیده شده است و همچنین در این کارگاهها دستگاههای جدید در حوزه الکترو شیمی و روشهای نوین در این حوزه در معرض نمایش قرار میگیرد.
پروفسور غریبی عنوان کرد: موضوع محیط زیست که نقش کلیدی در برنامهریزیهای دراز مدت و توسعهسافتگی هر کشور را تشکیل میدهد، امروزه به مشکلی اساسی در کشور ما خصوصا کلانشهر تهران تبدیل شده است که برای بهبود اوضاع الکتروشیمی نقش میتواند نقش اساسی داشته باشد که در این زمینه نیاز به بحثهای و همکاریهای بیشتر محققان این رشته با سازمانهای مربوطه وجود دارد.
انتهای خبر