استانداردهای آب کشور قویتر از استاندارد WHO
به گزارش تسایسات نیوز، قائممقام وزیر نیرو در چهارمین نشت کار گروههای اجرایی نظام جامع کیفیت منابع آب گفت: هزینه کردن برای ارتقای کیفیت آب، سرمایهگذاری برای سلامت جامعه است.
ستار محمودی، قائممقام وزیر نیرو در چهارمین نشست کارگروههای اجرایی نظام جامع کیفیت منابع آب با رویکرد «کیفیت آب، کیفیت زندگی، امنیت اجتماعی» در تالار آبگینه شرکت آب و فاضلاب استان تهران تاکید کرد: وزارت نیرو هرگز کیفیت را فدای کمیت نمیکند.
وی با اشاره به اینکه کیفیت آب شرب، خط قرمز وزارت نیرو است، افزود: هرگز اجازه نخواهیم داد تا کمیت بر کیفیت پیشی بگیرد و در شرایط حساس ترجیح میدهیم کمیت را کاهش دهیم ولی کیفیت آب مورد نیاز جامعه پایدار بماند.
قائممقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه در سال های ۶۹ و ۷۰ به کیفیت آب توجه نمی شد و فقط در آزمایشگاه های محدود آن زمان، کدورت سنجی مطرح بود، گفت: امروزه متخصصان آب وزارت نیرو در بحث کیفیت آب مورد نیاز به شدت حساس هستند و در این زمینه احساس مسئولیت می کنند.
وی با اشاره به اینکه در ۲۶یا ۲۷ سال گذشته ساختارها تغییر کرده و زیرساخت ها و ظرفیت سازی های خوبی صورت گرفته است، افزود: در زمان حاضر بیش از ۸۰۰ آزمایشگاه به منظور پایداری کیفیت آب شرب کشور به طور شبانه روزی در حال فعالیت هستند و وزارت نیرو تلاش دارد تا بهره وری و راندمان بخش آب را توام با نیاز کشور افزایش دهد.
محمودی با اشاره به این مطلب که استاندارد آب کشور بر اساس استاندارد جهانی است، افزود: در برخی جهات استاندارد آب کشور قویتر از استاندارد جهانی WHO است.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۹ میلیارد مترمکعب ذهاب، پساب و فاضلاب داریم که نه تنها قابل شرب نیستند؛ بلکه آلوده کننده آب شرب نیز هستند، اذعان داشت: اگر این ۲۹ میلیارد مترمکعب بتواند در مجموعه بیلان آبی مورد استفاده قرار گیرد، نزدیک به ۳۰ درصد آن تهدید زا است که بایستی برای آن چاره اندیشی کرد.
انتهای خبر