ایران، رتبه چهارم استفاده از آسانسورهای نو

ایران رتبه ۴ تعداد آسانسورهای نو دنیا را پس از چین ، آمریکا و هند را داراست تاجایی که تعداد ۱۴۰ هزار آسانسور جدید در دنیا دارد که آمارش از کل کشورهای اروپایی بیشتربوده چرا که اسانسورهای آنها قدیمی است.
به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز، محمد رضا زهره وندی رییس سندیکای صنایع اسانسور وپله برقی ایران با بیان مطلب فوق خاطرنشان کرد:خوشبختانه ساختمانهای جدید در کشور برای پایان کار وگرفتن سند باید آسانسور استاندارد نصب کنند وبیشتر مشکل ما روی ساختمانهای قدیمی که استاندارد ادواری ندارند .
وی در واکنش به آماری که می گوید ۹۰درصد آسانسورهای کشور استاندارد نیستند گفت :قبل از سال ۷۹ قانون استاندارد آسانسور نبود اما پس از آن استاندارد نصب آسانسورها اجباری شد وطی ۱۸سال اخیر استاندارد آسانسورها رشد خوبی کرده وملی شده است.مشکل ساختمانهای قدیمی است که بیشتر اداری ودانشگاهی ومسکونی هستند که استاندارد ادواری ندارند.زمانی سازمان استاندارد طرح طاها را اجرا می کرد که طی بازدید از اسانسورهای بیمارستانها رابازدید می کرد اما طرحههایی ازین دست مستلزم صرف وقت وهزینه است.
وی خاطرنشان کرد: بعد از سقوط آسانسور دانشگاه شریف بسیاری از بیمارستانها ، دانشگاهها واماکن اداری اقدام به اصلاح اسانسورهای خود کردند اما اجباری برای بازدید ادواری نیست وباید استانداردهای ادواری الزامی شود.
وی ادامه داد: بیشتر آسانسورهای مسکن مهر که درسال ۸۸ به بعد ساخته شدند اصلا استاندارد ندارنددرصورتی که اخذ آن اجباری بود که شاهد حوادثی مانند حوادث سقوط آسانسور در کرمانشاه و..بودیم.
وی ضمن استقبال ازاخذ استانداردها و بازدید ادواری امادگی سندیکای متبوع خود را با سازمان استاندارد برای این موضوع اعلام کرد.
وی استاندارد ادورای را گلوگاهی برای ایمنی سازی آسانسورهای قدیمی اعلام کرد وگفت :باید اجباری برای ساختمانهای قدیمی باشد تا مدیر ساختمان مانند کشورهای دیگر از جمله کشورهای اروپایی به صورت سالانه طبق قوانین خود  نسبت به اخذ استاندارد ادواری اقدام کنند.
وی همچنین خواستار استاندارد سازی پله برقی ها شد که سازمان استاندارد درحال ورود به آن است چرا که خطرات این بخش نیز بالا رفته است.
منبع ایران اکونومیست
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;