توقف پمپ های غیرقانونی در زاینده‌رود

به گزارش تاسیسات نیوز، استاندار اصفهان گفت: برداشت‌های غیرمجاز محدود به استان بالادست نیست و در استان اصفهان نیز انجام می‌شود. باید ضمن ابلاغ قانون، شرکت‌های آب منطقه‌ای با فرستادن مأموران ویژه از برداشت غیرمجاز آب جلوگیری و پمپ‌های غیرقانونی را متوقف و برق این دستگاه‌ها را محدود کنند.


محسن مهرعلیزاده، استاندار اصفهان در خصوص اقداماتی که برای حفاظت فیزیکی از بالادست زاینده‌رود به منظور برداشت غیرمجاز آب انجام می‌شود، اظهار کرد: دو روز پیش جلسه مفصلی در تهران داشتیم که استاندار چهارمحال و بختیاری، وزیر نیرو و کشور هم حضور داشتند. در این جلسه تاکید بر این شد که در هر استان شوراهای تامین با دقت بیشتری موارد را کنترل کنند.


وی افزود: اگر بخواهیم منصفانه صحبت کنیم باید بگوییم این برداشت‌های غیرمجاز محدود به استان بالادست نیست و در استان اصفهان نیز انجام می‌شود. باید ضمن ابلاغ قانون، شرکت‌های آب منطقه‌ای با فرستادن مأموران ویژه از برداشت غیرمجاز آب جلوگیری و پمپ‌های غیرقانونی را متوقف و برق این دستگاه‌ها را محدود کنند.


استاندار اصفهان تصریح کرد: آن‌چه از اردیبهشت امسال تصویب شده است و در چهار روز آینده به شکل جدی مصوبه شورای هماهنگی زاینده‌رود اجرایی می‌شود این است که با قطع برق به شکل نوبتی در پمپ‌هایی که در مسیر قرار دارند به همان اندازه که سهمیه برای بخش‌های مختلف دیده شده است افراد بتوانند برداشت کنند. این راهکاری است که اندیشیده شده که امیدواریم در اصفهان و چهارمحال بختیاری عملیاتی شود.


مهرعلیزاده خاطرنشان کرد: اجرا مطلوب این مصوبه به همراهی باغ داران و کشاورزان نیاز دارد که امیدواریم همکاری لازم را داشته باشند.


بزرگترین آب‌شیرین‌کن شمال کشور در گلستان افتتاح شدخبرگزاری فارس: بزرگترین آب‌شیرین‌کن شمال کشور در گلستان افتتاح شد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان از افتتاح پروژه آب‌شیرین‌کن شهرهای بندرترکمن و گمیشان و بزرگترین آب‌شیرین‌کن شمال کشور با حضور وزیر نیرو خبر داد.


محمدهادی رحمتی پیش از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران استان اظهار کرد: پروژه آب شیرین‌کن شهرهای بندرترکمن و گمیشان با حضور وزیر نیرو و جمعی از مسؤولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.


وی با بیان اینکه این پروژه بزرگترین آب‌شیرین‌کن شمال کشور محسوب می‌شود، گفت: آب‌شیرین‌کن شهرهای بندرترکمن و گمیشان با هدف تنوع‌بخشی به سامانه‌های تولید و توزیع آب شرب و بهداشتی و بهره‌گیری از آب‌های نامتعارف، تامین، جمع‌آوری، انتقال و ذخیره‌سازی آب شرب شهرهای بندرترکمن و گمیشان به میزان 7600 هکتار مترمکعب و یک هزار و 900 مترمکعب در شبانه‌روز به روستاهای اطراف ایجاد شد.


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان تصریح کرد: پروژه آب‌شیرین‌کن شهرهای بندرترکمن و گمیشان که با اعتبار 320 میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفت و تاکنون 98 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.


رحمتی، ظرفیت تولید این پروژه را 10 هزار مترمکعب در شبانه‌روز با حفر 11 حلقه چاه و چهار و نیم کیلومتر خط انتقال اعلام کرد و افزود: این پروژه قابلیت تولید یکی از باکیفیت‌ترین آب‌های شرب منطقه با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های روز دنیا را دارد و از تکنولوژی نوین میکروفیلترهای سرامیکی برای پیش تصفیه آب برخوردار است که این مهم برای نخستین بار در ایران انجام شده است.


وی بیان کرد: با وجود اینکه استان گلستان دارای موهبتی الهی در برخورداری از منابع متنوع آبی است و رودخانه‌های متعددی در آن جریان دارد و از طرفی سفره آب‌های مهم آزاد و تحت فشار دارد اما در بخش وسیعی از شمال و شمال‌غربی، بیابانی و فاقد منابع مفید آبی به ویژه برای شرب و بهداشت است و ساکنان آن از این لحاظ در مشقت و سختی به سر می‌برند.


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان ادامه داد: فقدان منابع آبی برای ساکنان بخشی از شهرهای گمیشان و بندرترکمن که عمدتا دارای شغل ماهی‌گیری هستند و برای دسترسی به دریا ضروری است که در این منطقه ساکن شوند موجب شد بررسی‌های جامعی را در دستور کار قرار دهیم و بهترین گزینه برای تامین بخشی از نیاز آبی مردم این منطقه را ایجاد آب شیرین‌کن انتخاب کنیم.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;