تبدیل حرارت بدن به برق با ابداع باطری

به گزارش تاسیسات نیوز، محققان یک باتری مبتنی بر ژل ابداع کرده اند که می تواند حرارت بدن را به انرژی الکتریسته تبدیل کند.

 

 

 

ابداع این باتری می تواند به این معنی باشد که فناوری های پوشیدنی مانند ساعت های هوشمند و مانیتورهای تناسب اندام می توانند با گنجاندن این ژل در مچ بندهای خود، درحالیکه بر روی مچ قرار دارند شارژ شوند.

 

 

 

محققان دانشگاه علم و فناوری ‘هوژانگ’ در چین که این باتری را ابداع کرده اند ، می گویند: این فناوری می تواند در آینده به عنوان یک ژنراتور که از حرارت بدن برای روشن کردن وسایل الکترونیکی کاربردی استفاده می کند، کاربرد داشته باشد.

 

 

نحوه کار این فناوری به این صورت است که دو جفت مختلف از صفحات فلزی مبتنی بر آهن بر روی یک ژل پلاستیک مانند که جریان الکتریسته را هدایت می کند، قرار می گیرند. سپس این ژل پلاستیک مانند که می تواند مانند یک برچسب بر روی پوست قرار گیرد، سلول های الکتریکی کوچکی تولید می کند که در یک الگوی شطرنجی به یکدیگر مرتبط می شوند .

 

 

 

از آنجاییکه دمای بدن اغلب ده ها درجه گرم تر از محیط اطراف است، این برچسب می توانند یک ولتاژ تولید کند.

 

 

 

محققان موفق شدند که با نمونه اولیه این برچسب یک ولت انرژی الکتریسته تولید کنند ؛ این در حالی است که باتری یک تلفن همراه آیفون برای شارژ به پنج ولت انرژی الکتریسته نیاز دارد.

 

 

 

اما محققان در مقاله ای در مورد این باتری در مجله Angewandte Chemie نوشته اند که امکان تقویت این باتری در آینده وجود دارد.








انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;