بهای اندک برق علت مصرف بی‌رویه این انرژی

به گزارش تاسیسات نیوز، سیدجواد قریشی، مدیر دفتر لوازم اندازه‌گیری شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در مراسم تجلیل از خبرنگاران شهرستان خرم‌دره، با بیان این‌که هم‌اکنون شرکت توزیع برق زنجان دارای 6 امور اجرایی است، تصریح کرد: شهرستان خرم‌دره به شهرهای هیدج و صائین قلعه نیز خدمات ارائه می‌کند.





وی در ادامه با بیان این‌که تا پایان سال 94 شمار مشترکان برق استان 405 هزار نفر بود، اظهار کرد: بیش از 490 مگابایت از شبکه سراسری در استان زنجان برق استفاده می‌شود و طول شبکه فشار متوسط نیز 8018 کیلو ولت است.





این مسئول با اشاره به محدودیت منابع مالی جهت احداث ظرفیت‌های جدید، خاطرنشان کرد: به ازای احداث یک کیلووات ظرفیت جدید باید هزار دلار در زمینه تولید و انتقال هزینه شود.





وی با بیان این‌که هم‌اکنون متوسط رشد سالانه مصرف برق در جهان 7.3 درصد است که این رقم در کشورمان 95.7 درصد است، اظهار کرد: از مهم‌ترین علل رشد مصرف انرژی در کشورمان می‌توان به پائین بودن بهای برق مصرفی، فرسوده بودن تجهیزات صنعتی، وجود تکنولوژی‌های قدیمی و انرژی‌بر، افزایش جمعیت و توسعه شهرنشینی هم‌چنین اطمینان از وجود نفت و گاز تا سال‌های خیلی دور اشاره کرد.





قریشی با بیان این‌که با رعایت برخی موارد جزئی می‌توان میزان مصرف انرژی را در ساختمان‌ها در حد قابل توجهی کاهش داد، خاطرنشان کرد: استفاده از نور طبیعی جهت روشنایی، استفاده از روشنایی موضعی یا مکمل، استفاده از رنگ­‌های روشن در سقف و سایر دیوارها، نصب کلیدهای چندگانه جهت کنترل روشنایی، نصب تایمر یا سلول‌های نوری جهت کنترل روشنایی و استفاده از تجهیزات پربازده از مهم‌ترین راهکارهای کاهش برق مصرفی در ساختمان‌هاست.





در این مراسم رئیس اداره توزیع برق شهرستان خرم‌دره با بیان این‌که رسانه‌ها نقش تأثیرگذاری در افزایش آگاهی مرد ایفا می‌کنند، اظهار کرد: خبرنگاران طلایه‌داران جبهه آگاهی، چشم بینا و زبان گویای جامعه هستند و در توسعه و پیشرفت کشور نفش ارزنده‌ای را ایفا می‌کنند.






«محمد باقری‌وند» با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف برق با توجه به قرار گرفتن در فصل تابستان، تصریح کرد: نقش اصحاب رسانه در آگاهی‌بخشی به افکار عمومی در زمینه ضرورت مصرف درست برق و مدیریت مصرف نقش بی‌بدیلی است.





وی با اشاره به احداث ساختمان جدید توزیع برق خرم‌دره در سال جاری، گفت: این ساختمان در زیربنایی به مساحت 1024 مترمربع و در سه طبقه با صرف اعتباری بیش از 12 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.





در ادامه این مراسم نیز رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران سمیه شهرستان خرم‌دره با بیان این‌که پیشرفت تکنولوژی و استفاده از ابزارهای ارتباط جمعی طی سال‌های اخیر بر دشواری کار خبرنگاران افزوده است، اظهار کرد: با توجه به گسترش فناوری‌های نوین هر شخصی می‌تواند به راحتی از صحنه‌های مختلف عکس گرفته و با برداشت شخصی خود اقدام به بازنشر مطلب در فضای مجازی کند که این امر رسالت خبرنگاران را در اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع سنگین‌تر می‌کند.





«مینا عرب‌خانی» با تأکید بر این‌که قلم خبرنگار به حدی حرمت دارد که خداوند سبحان در قرآن‌کریم به آن قسم یاد کرده است، یادآور شد: خبرنگار واقعی کسی است که حرمت قلم خویش را نشکسته و جز در راه حق و اعتلای ایران اسلامی قلم نزند.





وی با اشاره به مشکل اکثر مراکز فنی و حرفه‌ای در کشور، خاطر نشان کرد: هم‌اکنون عدم اطلاع کافی مردم از کارکردهای مراکز فنی و حرفه‌ای هم‌چنین عدم آگاهی از نقش مهارت‌آموزی در ایجاد اشتغال از مشکلات مراکز فنی و حرفه‌ای است که با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها می‌توان در زمینه آگاهی‌بخشی به جامعه در این حوزه کوشید.







انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;