لزوم استفاده از انرژی خورشیدی

 لزوم استفاده از انرژی خورشیدی

نمایندگان طرحی را تهیه کرده‌اند که براساس آن می‌توان در یک بازه زمانی ۲ الی ۳ ساله از محل صرفه جویی‌ها و اختصاص بودجه سالیانه در لایحه بودجه تمام سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی را ملزم به استفاده از انرژی خورشیدی کرد.

 

 

 

 

به گزارش تاسیسات نیوز، طرح الزام سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و مؤسسات عمومی غیر دولتی به استفاده از انرژی خورشیدی که به امضای 19 نفر از نمایندگان مجلس رسیده 21 خرداد 1393 در صحن علنی مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد.

 

بر اساس این طرح می‌توان در یک بازه زمانی 2 الی 3 ساله از محل صرفه جویی‌ها و اختصاص بودجه سالیانه در لایحه بودجه تمام سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی را ملزم به استفاده از انرژی خورشیدی کرد.

 

متن این طرح بدین شرح است:

 

مقدمه (دلایل توجیهی):

 

باتوجه به اینکه دولت برای تهیه برق مصرفی کشور هزینه گزافی پرداخت می‌کند و با عنایت به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص اقتصاد مقاومتی و لزوم صرفه‌جویی در تمامی عرصه‌های اقتصادی و برآورده شدن منویات معظم له می‌بایست از تمام ظرفیت‌های کشور در جهت استقلال اقتصادی و سیاسی و خنثی نمودن توطئه‌های دشمنان نظام و انقلاب به نحو احسن استفاده نموده و از آنجایی که الطاف خداوند بر کشور ما ساری و جاری است اما تاکنون نتوانسته‌ایم از تمام این مواهب خدادادی به نحو شایسته‌ای استفاده نماییم. حال با توجه به اینکه تکنولوژی استفاده از نور خورشید قابل بهره‌برداری می‌باشد و اکثر مناطق کشور از این موهبت خدایی بهره‌مند هستند می توان در یک بازه زمانی 2 الی 3 ساله از محل صرفه جویی‌ها و اختصاص بودجه سالیانه در لایحه بودجه تمام سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی را ملزم به استفاده از انرژی خورشیدی نمود.

 

این کار علاوه بر این که باعث می‌شود نیاز دستگا‌ه‌ها به برق مصرفی برطرف شود بلکه مبالغ قابل توجهی از بودجه جاری آنها ذخیره می‌گردد و از طرف دیگر باعث افزایش ظرفیت برق کشور می‌شود که با فروش ارز آن ارز قابل توجهی وارد کشور می‌گردد.

 

عنوان طرح: الزام سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و مؤسسات عمومی غیر دولتی به استفاده از انرژی خورشیدی

 

ماده واحده:‌از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون وزارت نیرو اجازه دارد سازوکارهای لازم را جهت استفاده از انرژی خورشیدی در سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و مؤسسات غیر دولتی و روستاهایی که امکان اقتصادی بهره‌برداری از شبکه برق رسانی برای آنها وجود دارد فراهم نماید.

 

تبصره یک- این دستگاه‌ها موظفند در جهت نصب و راه‌اندازی تجهیزات لازم با وزارت نیرو همکاری نمایند.

 

تبصره دو- دولت مکلف است منابع لازم جهت راه‌‌اندازی سیستم مذکور را از محل سوخت صرفه‌جویی شده و پیش بینی در بودجه سالیانه تأمین نماید.

 

به نقل از شاسا اسامی پیشنهاد دهندگان طرح عبارتند از :

ابراهیم کارخانه‌ای نماینده همدان، ناصر سودانی نماینده اهواز، محمدرضا خانمحمدی نماینده ابهر، شهباز حسن پور نماینده سیرجان، داریوش اسماعیلی نماینده خرامه، سید هادی حسینی نماینده قائم شهر، سید سعید حیدری طیب نماینده کرمانشاه، محمد حسن آصفری نماینده اراک، عثمان احمدی نماینده مهاباد، روح‌الله عباسپور نماینده بویین زهرا، عبدالکریم جمیری نماینده گناوه، میر قسمت موسوی اصل نماینده مغان، الهویردی دهقانی نماینده ورزقان، احمد سالک نماینده اصفهان، احمد امیر آبادی نماینده قم، سید ناصر موسوی لارگانی نماینده فلاورجان، حسن کامران نماینده اصفهان، فتح‌الله حسینی نماینده قصر شیرین و محمد صالح جوکار نماینده یزد.

 

پایان پیام /.

 

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;