نیاز به ضمانت بانکی برای خط انتقال برق

به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از خبرگزاری ایرنا، شرکت صادرات تجهیزات و خدمات صنایع آب و برق ایران (صانیر) مجری پروژه انتقال برق هزار مگاواتی ارمنستان به ایران با همکاری پیمانکاران کشورمان از مرز « نوردوز » در شمال غربی کشور ( آذربایجان شرقی ) است .

 

 

 

 

همایون حائری مشاور عالی وزیر نیرو و بهمن صالحی مدیرعامل شرکت صانیر در نشستی با جمعی از مدیران این شرکت ، روند فعالیت ها را ارزیابی و نسبت به همکاری نکردن بانک ها در تامین منابع انتقاد کردند.

 

 

 

 

 

مدیرعامل صانیر در این نشست موضوع اجرای پروژه در کشور های منطقه از جمله ارمنستان و قزاقستان را یادآور شد و گفت : همکاری نکردن بانک های کشور در تامین ضمانت نامه های کاری از جمله مشکلات مهم پیش رو محسوب می شود .

 

 

 

 

صالحی افزود: شبکه انتقال برق ارمنستان به ایران یک پروژه راهبردی است که با تکمیل آن، امکان انتقال انرژی از همسایگان شمالی به کشورهای جنوب خلیج فارس فراهم خواهد شد.

 

 

 

 

وی اظهار داشت: همکاری نکردن بانک های ایرانی در پشتیبانی و تامین ضمانت نامه های بانکی و کارگزاری برای اجرای پروژه های در دست اقدام، منجر به بروز مشکلاتی برای شرکت های بین المللی و بزرگ شده است.

 

 

 

 

 

همایون حائری مشاور وزیر نیرو در این نشست افزود: اجرای خط سوم انتقال برق از ارمنستان به ایران برای دو کشور اهمیت بسزایی دارد و این پروژه از نظر سیاسی و اقتصادی بسیار مهم ارزیابی شده است.

 

 

 

 

وی اضافه کرد: وزارت نیرو برای اجرای تعهدات این پروژه با شرکت صانیر همراهی خواهد داشت و شرایط همکاری برای شرکت های بزرگ در خارج از کشور در اجرای پروژه ها فراهم شده است.

 

 

 

 

مشاور وزیر نیرو ، بر حمایت و لزوم تامین ضمانت نامه های بانکی برای اجرای این طرح ها در خارج از کشور توسط شرکت های بزرگ ایرانی، تاکید کرد .

 

 

 

 

احداث خط یاد شده به طول 275 کیلومتر ظرفیت تبادل برق بین ایران و ارمنستان از 300 مگاوات به هزار مگاوات افزایش پیدا می کند و شبکه برق ایران به کشورهای روسیه، گرجستان، عراق و کشور های حاشیه خلیج فارس متصل خواهد شد.

 

 

 

 

 

شرکت صانیر اینک 18 پروژه در 13 کشور جهان در دست اجرا دارد و به تازگی قرارداد ساخت نیروگاه بادی در کشور قزاقستان را با ظرفیت 60 مگاوات امضا کرد.

 

 

 

 

 

جمهوری اسلامی علاوه بر جمهوری خودمختار نخجوان با هفت کشور عراق، افغانستان، پاکستان، ارمنستان، آذربایجان، ترکمنستان و ترکیه تبادل برق دارد.

 

 

 

 

 

پیش تر معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی ایران را دارای بزرگ‌ترین ظرفیت نصب‌شده نیروگاهی در خاورمیانه دانسته و از صادرات 10 میلیارد کیلو وات ساعت برق به کشورهای منطقه در سال 1394 خبر داده بود.

 

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;