مشکلات جزئی پکیج در آستانه ورود به فصل سرد را خودتان رفع کنید

به نظر می‌رسد پکیج یکی از ضروری‌ترین وسایل در منزل است. به خصوص در شب‌های سرد سال که نقش آن در زندگی ما پررنگ‌تر می‌شود. پکیج دیواری به علت مزایایی که دارد، جایگزین مناسبی برای آبگرمکن و موتورخانه است.
به گزارش تاسیسات نیوز، پکیج وظیفه تامین آب گرم مصرفی را بر عهده دارد؛ و اگر به خوبی عمل کند، در هر لحظه‌ای که به آب گرم نیاز داشته باشیم، در دسترسمان است؛ اما امان از آن روزی که پکیج، یا لوله‌های پکیج، دچار مشکل شوند. همانند قطع شدن آب در روزهای تابستان، خرابی پکیج، در شب‌های زمستان نیز دردسرساز است.
آنگاه نه از آب گرم خبری است و نه گرمی رادیاتورها. اگر پکیج روشن نمی‌شود یا آب و رادیاتورها سرد است، سریعا باید برای یافتن تعمیرکار برای تعمیر پکیج اقدامی کنیم.
اگر در شهر بزرگی مانند تهران زندگی می‌کنید، متخصص و تعمیرکار پکیج می‌شناسید؟ در موارد اضطراری، آیا روشی را برای تعمیر پکیج، شبانه روزی در نظر دارید؟
نزدیک‌ترین متخصصین تعمیر پکیج تهران
در شهری مانند تهران، ممکن است دسترسی به تعمیرکار پکیج، برای بسیاری از افراد فراهم نباشد. مواردی از قبیل آشنا نبودن با تعمیرکاران و متخصصین تعمیر پکیج، تهران، نداشتن وقت کافی برای پیدا کردن تعمیرکار و تجربه‌های ناموفق در زمینه تعمیرات، ممکن است اقدام برای تعمیر و سرویس پکیج، را به تعویق بیندازیم.
همچنین در تهران، برای تعمیرکار و درخواست کننده خدمات، نزدیک بودن تعمیرکار به ساختمان و منزل مزیت به شمار می‌رود.
مشکلات رایج پکیج چیست؟
امروزه انواع برندهای پکیج، با سوخت‌های متفاوت در بازار موجود است. در ایران، پکیج گازی از محبوبیت بیشتری نسبت به پکیج، برقی برخوردار است. بیشترین خرابی نیز مربوط به پکیج، دیواری است.
اگر سیستم گرمایشی ساختمان شما پکیج است، حتما یک بار مواردی مشابه زیر را تجربه کرده‌اید.
*روشن نشدن یا خاموش شدن ناگهانی پکیج
*گرم نشدن آب پکیج
*کاهش فشار آب پکیج
*نشتی و چکه آب از پکیج
*سرد بودن رادیاتور و شوفاژ
*صدا دادن پکیج هنگام روشن شدن
*نمایش کد ارور بر روی نمایشگر دستگاه
وجود نقص در قطعات پکیج، می‌تواند منجر به بروز مشکلات بالا در دستگاه شما شود. همچنین در نظر داشته باشید که عمر دستگاه شما، متناسب با برند پکیج متفاوت است. اگر پکیج باکیفیت نباشد، یا اگر سال‌هاست از پکیج، استفاده می‌کنید، اختلال در عملکرد آن عجیب نخواهد بود. شما دست از تلاش برای تعمیر پکیج، خود برندارید.
عیب یابی و تعمیر پکیج،به کمک کد خطا و ارورهای آن
در صورت بروز خرابی در پکیج، ابتدا فشار بار پکیج، را بررسی کنید. نباید کمتر از ۱ باشد. اگر پکیج، شما دارای نمایشگر است، کد خطای آن را بررسی کنید. اگر می‌توانید کد خطای پکیج، را تشخیص دهید، علت نمایش آن را می‌توانید بیابید.
کد خطا و علت بروز آن، در انواع برند و مدل‌های پکیج، متفاوت است. اگر تمایل دارید خودتان پکیج را عیب یابی کنید، می‌توانید کد خطای پکیج، و نام برند را در گوگل جستجو کنید و علت آن را مطالعه کنید.
در نظر داشته باشید که اگر در زمینه عیب یابی و تعمیر پکیج، تجربه و آشنایی ندارید، از اقدام عملی برای تعمیر پکیج خود پرهیز کنید. در اکثر موارد، اقدامات خودسرانه برای عیب یابی، ایرادهای جدی‌تری را برای پکیج، به وجود می‌آورد.
نرخ اتحادیه تعمیر پکیج
به ۲ دلیل اتحادیه تعمیر پکیج مانند سایر اتحادیه‌ها، نرخنامه برای تعمیرکاران ارائه می‌کند:
*انواع پکیج با برندها و مدل‌های متفاوتی در بازار موجود است
*عیب یابی و تعمیرات پکیج، از ساده تا سخت دسته بندی می‌شود.
به همین علت، نرخ ثابتی برای هزینه تعمیر پکیج، وجود ندارد. اما به این معنا نیست که هر تعمیرکاری بتواند برای خود نرخ تعیین کند.
تعمیرکار پکیج، ابتدا باید عامل خرابی پکیج، را شناسایی کند، سپس هزینه را به شما به صورت دقیق اعلام می‌کند. اما بسیاری از تعمیرکاران باتجربه با شنیدن توضیحات شما می‌توانند هزینه تعمیر پکیج، را به شما به صورت تقریبی اعلام کنند. به عنوان مثال هزینه تغییر فصل تابستان به زمستان پکیج، با هواگیری، هزینه‌ای کمتری نسبت به هزینه تعویض مبدل پکیج، دارد.
بر اساس نرخنامه اتحادیه، هزینه ایاب ذهاب برای خدمات با هزینه کم تر از ۴۰ هزار تومان توسط تعمیرکار دریافت می‌شود.
در ادامه، نرخ برخی دیگر از خدمات را برای شما آورده‌ایم:
*سرویس پکیج: ۴۰۰ هزار تومان
*تعویض منبع انبساط و راه اندازی: ۱۲۵ هزار تومان
*تعویض پمپ کامل با کاتالیست: ۱۰۰ هزار تومان
*تعویض مبدل حرارتی: ۱۲۰ هزار تومان
*تعویض مشعل: ۷۵ هزار تومان
تفاوت تعمیر و سرویس پکیج، چیست؟
برای درک تفاوت تعمیر و سرویس پکیج، بهتر است که بدانیم سرویس پکیج، چیست و شامل چه مواردی می‌شود.
همه وسایلی که روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنیم، به سرویس و بررسی سالانه یا ماهانه نیاز دارند. برای پکیج نیز، بازبینی قطعات دستگاه و عیب یابی سیستم گرمایشی هنگام سرویس پکیج مورد بررسی قرار می‌گیرد. اسیدشویی، هواگیری پکیج، بررسی و بازبینی محل نصب پکیج، و محل قرارگیری لوله‌ها، بررسی عملکرد قطعات و بخش‌های مختلف پکیج، بررسی میزان فشار آب پکیج، و تمیز کردن دستگاه از جمله اقدامات سرویسکار پکیج، است.
پس می‌توان گفت سرویس پکیج، اقدامی پیشگیرانه است که قبل از بروز مشکلات پکیج، انجام می‌شود.
به مرور زمان، پکیج، و لوله‌های منشعب دچار گرفتگی و رسوب می‌شود. میزان رسوبات آن متناسب با سختی آب منطقه شماست. رسوبات تشکیل شده در پکیج، و لوله‌های آب، عملکرد دستگاه را دچار مشکل می‌کند. بنابراین حداقل سالی یک بار، قبل از پاییز بهتر است برای رسوب گیری پکیج، و سرویس کردن پکیج، اقدام کنید.
منبع تسنیم
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;