مدیران اهمالکار نمره منفی می گیرند

استاندار مرکزی گفت: مدیری که به وظیفه خود در توسعه انرژی‌های خورشیدی تعلل کند نمره منفی خواهد گرفت.
به گزارش تاسیسات نیوز، مهدی زندیه وکیلی، هشتم دیماه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استانداری مرکزی با اشاره به اینکه جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و کارگروه‌های ذیل شورا از مهمترین جلسات استانی است، اظهار کرد: اولویت‌بندی منابع یک اصل در نظام اداری و اجرایی است و معتقدیم که اولویت بندی منابع بدون کار کارشناسی، صحیح نیست.
وی با تاکید بر اینکه باید یک دوره جدید توسعه‌ای در استان رقم بخورد، افزود:  فرصت مطالعاتی برای طرح‌های جدید وجود ندارد و باید آنچه که در گذشته مطالعه شده است به اجرا درآید و میزان انطباق دستگاه‌ها با برنامه‌ هفتم و برنامه‌های کوتاه‌مدت، معیار سنجش در نظر گرفته می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه برای تمام دستگاه‌های اجرایی، متناسب با مزیت‌های استان باید برش یکساله برنامه هفتم همراه با گزارش عملکرد پیشرفت یکساله لحاظ شود، اظهار کرد: الگوی توسعه استان منطبق بر اقداماتی بوده است که تاکنون بر اساس وضع موجود انجام شده است. باید به سمت انطباق بر مزیت‌ها حرکت کنیم و رویکردی متفاوت در نظر گرفته شود، البته با توجه به چالش‌های زیست محیطی باید نگاه ما به برنامه‌ها، نگاه توسعه پایدار باشد.
استاندار مرکزی بر ضرورت بر پرداختن به قانون نوسازی صنایع قدیمی و دچار بهره‌وری پایین گفت: باید ظرفیت‌های قانونی نوسازی صنایع را درنظر بگیریم چرا که بیشتر سهم استان در بخش صنعت است و برای صنعت استان لازم است برنامه جدی‌تری در برنامه هفتم توسعه لحاظ شود.
وی با بیان اینکه رشد ۸ درصدی اقتصاد منوط به شرایط کشور است ولی بخش مهمی از آن مثل افزایش بهره‌وری، بحثی مدیریتی و علمی است و جزو مواردی است که می توان در استان بر آن تمرکز کرد، گفت: ۲.۸ درصد رشد اقتصادی مربوط به بهره‌وری است و باید روی موضوع افزایش ۲.۸ درصدی بهره‌وری، برنامه ارائه داد و کار کرد.
زندیه وکیلی گفت: استان مرکزی بیشترین تصفیه‌خانه فاضلاب در سطح کشور را دارد ولی استفاده مفیدی از آنها صورت نمی‌گیرد که نشان‌دهنده پایین بودن بهره‌وری است.
وی با تاکید بر لزوم افزایش نرخ اشتغال بانوان با ارائه راهکارهای جدید و تلاش برای هم‌افزایی بیشتر به منظور اخذ اعتبارات ملی گفت: تولید پنج هزار مگاوات انرژی خورشیدی در استان مرکزی هدفگذاری شده است و به این نتیجه رسیدیم که باید یک برنامه مستقل برای استان مرکزی تهیه شود که مستلزم هدفگذاری برای اجرای برنامه کوتاه‌مدت است.  قرار شد ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی را تا ابتدای تابستان سال آینده وارد مدار کنیم و در پایان سه سال به پنج هزار مگاوات برسیم.  البته تاکنون سه هزار مگاوات زمین برای تولید انرژی خورشیدی مشخص شده است.
استاندار مرکزی با بیان اینکه میثاق‌نامه‌ای برای دست یافتن به سهم انرژی خورشیدی در استان تهیه شده تا دستگاه‌ها سهم خود را انجام دهند، گفت: برنامه توسعه انرژی خورشیدی را در استان مرکزی باید جدی بگیریم و مدیری که در انجام وظیفه خود در توسعه انرژی‌های خورشیدی تعلل کند نمره منفی خواهد گرفت.  طبیعی است که با توسعه انرژی خورشیدی مشکل آلودگی هوا و مازوت‌سوزی حل می‌شود. مدیران استان باید به سندهای توسعه‌ای استان پایبند باشند. کار ما منطبق بر برنامه‌های توسعه‌ای است، باید رویکرد علمی داشته باشیم و از مدار کارشناسی خارج نشویم.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;