لوله کشی گاز روکار بهتر است یا توکار

مطمئناً این سوال برای شما پیش آمده است که آیا خط لوله گاز توکار بهتر است یا سطح آن. بررسی نحوه انتخاب و اجرای لوله گذاری گاز ساختمان و مقایسه لوله های گازی سطحی و داخلی.
به گزارش تاسیسات نیوز، مطمئناً این سوال برای شما پیش آمده است که آیا خط لوله گاز توکار بهتر است یا سطح آن. بررسی نحوه انتخاب و اجرای لوله گذاری گاز ساختمان و مقایسه لوله های گازی سطحی و داخلی. باید بدانید که هر یک از این نوع لوله کشی ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. و شما باید ساختمان خود را با یک متخصص بررسی کنید تا مشخص کند کدام نوع لوله کشی برای ساختمان شما مناسب است.
اما در ساختمان های در حال ساخت، از لوله کشی گاز توکار استفاده می شود و در ساختمان هایی که ساخته می شوند و اجرای لوله کشی گاز توکار هزینه های زیادی مانند تخریب و عملیات گسترده ساخت و ساز را در پی دارد، از لوله کشی گاز سطحی استفاده می شود.
در لوله کشی گاز توکار از لوله مانیسمان یا API و اتصالات Manismann با عایق بندی مناسب و در لوله کشی گاز سطحی از لوله گازی مهر و موم شده گاز با رعایت استانداردهای لوله کشی گاز استفاده می شود.
همان طور که باید از نوع لوله آگاهی داشته باشید، به عنوان مثال از لوله گالوانیزه برای لوله های آب در خانه ها یا از لوله های چدن برای لوله های فاضلاب یا از لوله های پلیکا نیز استفاده می شود. نوع لوله کشی گاز نیز به نظر کارشناس بستگی دارد.
نقشه از ساختمان تأثیر زیادی در نوع لوله کشی گاز دارد.
باید بدانید که لوله کشی توکار در برابر ترکیدن و پوسیدگی بسیار مقاوم است و لوله خم نمی شود و تغییر شکل نمی دهد. اینها مزایای لوله کشی توکار است، اما در لوله کشی سطحی نیز مزایایی وجود دارد که شما می توانید یکی از مهمترین مزایای این نوع لوله کشی این است که شما می توانید به راحتی شاخه ها و اتصالات را از لوله کشی سطحی به دست آورید.
  • بهتر است لوله کشی گاز داخلی یا سطح نصب شود
  • لوله کشی گاز توکار استاندارد
  • اگر لوله در معرض ضربه فیزیکی باشد، باید از ورود لوله به لوله جلوگیری کرد.
اگر لوله در معرض بارهای خارجی اضافی قرار گیرد، باید از ورود بارهای اضافی به دو اندازه در لوله جلوگیری کرد. همچنین فضای بین لوله و غلاف باید با مواد عایق مانند قیر پر شود تا لوله گاز از وسط غلاف عبور کند و هیچ نقطه ای از لوله به غلاف متصل نباشد.
علاوه بر این، دو سر غلاف باید با استفاده از لاستیک بسته شود. فاصله بین لوله گاز و سیم برق سطح، کلید و پریز حداقل ۹ سانتی متر است. لوله گاز نباید با سیم کشی داخلی و خارجی ساختمان تماس پیدا کند.
عبور لوله های گاز از سقف های کاذب سرویس بهداشتی و مناطق مرطوب مانند سونا و. ممنوع است. بایسی باید مراقب باشد از مصالح ساختمانی مانند آهک و گچ بر روی لوله گاز استفاده نکند، زیرا این مواد رطوبت را جذب می کنند و باعث خوردگی و پوسیدگی لوله گاز می شوند.
اگر خط لوله انتقال گاز از سقف عبور کند تا به نقاط مصرف برسد، عبور لوله از پشت بام باید به گونه ای باشد که در معرض اجسام خارجی و محل عبور قرار نگیرد و اگر احتمال طولانی شدن آن وجود داشته باشد تماس طولانی مدت لوله با آب باران و برف وجود دارد. برای جلوگیری از زنگ زدگی لوله باید اقدامات احتیاطی و مقدماتی لازم انجام شود.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;