مدیر طرح CNG شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی خاطرنشان کرد: برای ممانعت از دستکاری مخازن CNG و خوردگی خارجی سطح مخازن، هوشمندسازی جایگاهها آغاز شده است.
به گزارش تاسیسات نیوز، محمدحسین باقری در نشستی خبری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر ۱۸۶کارگاه در سراسر کشور برای تبدیل خودروهای عمومی به دوگانه سوز تجهیز شدهاند، اظهار داشت: براساس آمار موجود ۱۳۶ هزار و ۷۰۰ خودرو در سایت GCR.niopdc.ir ثبت نام کردند که از این تعداد ۵۱ هزار و ۶۰۰ مشمول طرح ۲۳ هزار تبدیل انجام شده است. ۲۲ هزار خودرو نیز نوبت گرفته و در صف تبدیل قرار گرفتهاند. ۶۰۰۰ خودرو هم در صف انتخاب کارگاه قرار دارند.
مدیر طرح CNG شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: با CNGسوز کردن تعداد یک میلیون و ۴۶۴ هزار خودرو بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفهجویی خواهد شد و خودروها از سوخت CNG استفاده خواهند کرد.
مدیر طرح CNG شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی خاطرنشان کرد: برای ممانعت از دستکاری مخازن CNG و خوردگی خارجی سطح مخازن، هوشمندسازی جایگاهها آغاز شده است.
باقری بیان کرد: مناقصه فرآیندسازی هوشمندسازی جایگاهها با توجه به آماده شدن اسناد آن، اواسط مهر ماه آغاز خواهد شد تا پیمانکار تعیین شود.
وی با تاکید بر اینکه به اتومبیلهایی که گواهی سلامت نداشته باشند، سوختی تحویل نمیدهیم، گفت: با توجه به اینکه عمر مخازن بالا است، سیستمی تعبیه میشود که تنها اتومبیلهایی که گواهی سلامت داشته باشند سوخت تحویل میگیرد و به این ترتیب حوادث در جایگاهها صفر میشود.
مدیر طرح CNG شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی یادآور شد: مبنای کار هوشمندسازی، ارتقاء ایمنی جایگاهها و تردد خودروها است. ممکن است مخازن آنها دستکاری شده باشد و یا خوردگی وجود داشته باشد که بنا بر این است بهرهبرداری از خودرو پایان داده شود.
باقری اظهار داشت: ابتدای ورود خودرو به جایگاه، اطلاعات خوانده میشود و اگر ایمن باشد سوخت تحویل داده میشود.
وی همچنین گفت: برنامه ما این است که کارت خودروها با همکاری پلیس راهور و سیستم سیمفا به دوگانهسوز تبدیل شود.
مدیر طرح CNG شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: با CNG سوز کردن تعداد یک میلیون و ۴۶۴ هزار خودرو بین ۱۰ تا ۱۵ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفهجویی خواهد شد و خودروها از سوخت CNG استفاده خواهند کرد.
باقری ادامه داد: در حال حاضر ۲۴۰۰ جایگاه فعال CNG در کشور داریم که بیشترین مشکل تامین تجهیزات و زمین را در کلانشهرها داریم.
وی افزود: در کل کشور بین ۴۰ تا ۴۵ میلیون متر مکعب ظرفیت عرضه CNG داریم. اکنون ۲۵ میلیون متر مکعب از این ظرفیت استفاده میشود اما در کلانشهرها نیازمند احداث جایگاه CNG هستیم.
مدیر طرح CNG شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: برای احداث جایگاه در کلانشهرها با شهرداری و استانداری مکاتباتی انجام شده، وزارت نفت در زمینه احداث جایگاه اقدام کرده اما از شهرداری و نیروهای مسلح هم انتظار داریم مطابق مصوبات عمل کنند و زمین در اختیار ما قرار دهند. هنوز در این خصوص کمکاری شده است.
باقری یادآور شد: وزارت راه نیز موظف است در پایانه باند و فرودگاه جهت احداث جایگاههای کوچک مقیاس CNG اقدام کند.