بهترین محل ها برای نصب هواکش دستشویی و آشپزخانه

تاسیسات نیوز: در این گزارش بهترین محل برای نصب هواکش دستشویی و آشپزخانه را بررسی می کنیم و آموزش لازم را ارائه می کنیم.
نصب هواکش روی شیشه
در صورتی که جایگاهی برای هواکش در نظر گرفته نشود. اقدام به نصب هواکش روی شیشه می کنند. معمولا در آشپزخانه ها به جای هود و یا در کنار هود اقدام به نصب هواکش روی شیشه می کنند. فقط باید بر طبق سایز هواکش، شیشه برش داده شود. سایز مناسب هواکش برای آشپزخانه ۱۵ و ۲۰ هستند.
نصب هواکش روی پنجره
در کل پروسه نصب فن روی پنجره، کار سختی نیست. فقط کافیست اندازه مناسب هواکش برش داده شود. برای نصب فن روی پنجره سیم کشی خاصی نیاز نیست. فقط به دو رشته سیم فاز و نول نیاز دارید تا جریان برق را به فن هواکش برسانید. البته زمانی که پنجره از نوع معمولی و آلومینیومی باشد، امکان نصب فن دستشویی روی پنجره وجود دارد ولی امکان نصب هواکش دستشویی روی پنجره دوجداره وجود ندارد.
نصب هواکش در سقف کاذب
برای نصب هواکش در سقف کاذب باید از پیچ پروانه ای استفاده شود تا هواکش به خوبی به سقف متصل شود. هواکش هایی که دارای لوله مجزا تهویه هوا هستند را می توان در سقف کاذب نیز استفاده کرد. البته جهت جلوگیری از ایجاد سر و صدا در هنگام متصل کردن هواکش در سقف کاذب باید لوله خروجی کاملا عایق بندی شود.
نصب هواکش صنعتی در چه محل هایی کاربرد دارد؟
معمولا برای محوطه های بزرگ که نیاز به تهویه سریع دارند، مانند کارخانه ها، مرغداری ها و غیره اقدام به نصب هواکش صنعتی می کنند. هواکش های صنعتی در دو مدل دور کند و دور تند موجود هستند. از نظر نحوه ی اتصال به برق نیز در دو نوع تک فاز و سه فاز تقسیم بندی می شوند.
نصب هواکش سه فاز
برای فضاهایی که به کشش هوای بیشتر و قدرت بیشتری نیاز است از نصب هواکش سه فاز استفاده می شود. به طور مثال در مرغداری ها که به تهویه بالا نیاز است و باید همواره حجم بالای هوا از داخل کشیده و به بیرون انتقال پیدا کند باید از هواکش سه فاز استفاده کرد. همچنین برای فضاهای وسیع اقدام به نصب هواکش دستشویی سه فاز می کنند. پس به طور کل برای خروج سریع هوای سمی و گرد و خاک باید از نوع نصب فن سه فاز استفاده می شود.
نصب هواکش دمنده
هواکش ها به دو صورت دمنده و مکنده وجود دارند. شاید در ابتدا تفاوتی با هم نداشته باشند ولی در اصل سیستم داخل متفاوتی از یکدیگر دارند. هواکش مکنده برای اهداف صنعتی استفاده می شود و برای مطبوع کردن هوا استفاده می شود. ولی نصب هواکش دمنده برای خنک سازی فضا استفاده می شود.
تعمیر هواکش صنعتی و دستشویی
همانند تمامی تجهیزات مکانیکی و الکتریکی هواکش های صنعتی نیز به مرور زمان نیاز به رسیدگی و تعمیر هواکش صنعتی دارند. در تعمیر هواکش صنعتی بررسی چیلر هواکش و بازبینی عملکرد فن ها بررسی می شود. همچنین در تعمیر هواکش صنعتی اگزاست فن ها نیز مورد بررسی قرار می گیرند.
تعمیر هواکش دستشویی
با توجه به استفاده زیاد هواکش سرویس بهداشتی و هم چنین نصب نادرست بعد از مدتی قدرت مکش هواکش کاهش پیدا می کند و یا هواکش به سرو صدا می افتند . نیاز به تعمیر هواکش دستشویی است. علت صدا دادن هواکش دستشویی به دلیل نفوذ گرد و خاک زیاد به موتور فن است به این ترتیب با فشار زیاد امکان سوختن موتور بالا می رود و یا سیم پیچی هواکش نیم سوز می شود و نیاز به تعمیر هواکش توالت است. معمولا بسیاری از ایرادات با تعمیر آرمیچر هواکش رفع می شود. در هر صورت قبل از هر اقدامی تست هواکش انجام شود و سپس تعمیرات هواکش انجام شود.
تعمیر هواکش دمنده را به سرویسکار ماهر بسپارید
شاید سوال پیش بیاید که چرا بعضی از وسایل برقی بعد از نصب، مدت زمان زیادی با کیفیت کار می کنند و دچار ایرادی نمی شوند. ولی بعضی از وسایل برقی از ابتدای نصب هواکش دستشویی همیشه یا خراب هستند و یا درست کار نمی کنند. در واقع تمام این مشکلات ناشی از نصب غیر استاندارد است. اگر مراحل اتصال درست انجام شود و نگهداری از وسیله نیز درست انجام شود تا سالین سال نیاز به تعمیر هواکش دمنده نخواهد بود. پس از ابتدا از یک سرویسکار و یا برقکار مجرب برای نصب فن دستشویی کمک بگیرید.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;