اصلاح قانون نظام مهندسی در نوبت طرح جلسه علنی مجلس است

عضو کمیسیون عمران مجلس از قرارگیری طرح اصلاح قانون نظام مهندسی ساختمان در نوبت طرح در صحن علنی مجلس خبر داد و گفت: به دنبال کمتر شدن اعمال سلیقه وزارت راه و شهرسازی در امور نظام مهندسی هستیم.
به گزارش تاسیسات نیوز، صدیف بدری، نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی  افزود: طرح اصلاح قانون نظام مهندسی ساختمان را به صورت یک فوریتی تهیه کرده‌ایم و اکنون در نوبت طرح در صحن علنی مجلس است. چنانچه آمدن این طرح در صحن علنی طولانی شود، این طرح را به طرح عادی تبدیل می‌کنیم تا در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به آن بپردازیم.

وی درباره اهداف این طرح افزود: این طرح در پی آن است تا اقدامات و بحث‌های اجرایی در حوزه نظام مهندسی ساختمان که در اختیار وزارت راه و شهرسازی بوده و با تغییر وزیر، دستورالعمل‌ها را عوض می‌کردند و با نظام مهندسی برخورد سلیقه‌ای می‌کردند را شفاف کنیم و جلوی تفسیرهای متعدد گرفته شود. در حقیقت با تصویب این طرح، قدرت بیشتری به شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان می‌دهیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: طرح اصلاح قانون نظام مهندسی ساختمان در راستای ارتقای کیفیت طراحی و نظارت و ارتقای کیفیت اجرا است و امیدواریم با تصویب این طرح، شفاف‌سازی لازم در بحث‌های اجرای ساختمان و معیارهای مجریان ذی‌صلاح حقیقی صورت گیرد.

بدری خاطرنشان کرد: امضاء‌کنندگان طرح اصلاح قانون نظام مهندسی ساختمان، به دنبال تقویت سازمان نظام مهندسی، افزایش قدرت تصمیم‌گیری آنها در بحث‌های اداری و مدیریتی و همچنین کمتر شدن اعمال سلیقه وزارت راه و شهرسازی در امور نظام مهندسی هستند.

کد خبر ۵۵۴۷۷۷
منبع همشهری آنلاین
ممکن است شما دوست داشته باشید
13 نظرات
  1. علی می گوید

    اغلب مهندسان ساختمان بیکار هستند .

  2. علی می گوید

    چرا مهندسان ناظر توسط نظام مهندسی بیمه نمیشوند ؟

  3. علیرضا می گوید

    ایجاد صندوق بیمه بیکاری مهندسان ضروری است

  4. محمد می گوید

    دروغه

  5. علیرضا می گوید

    فردی در خارج از ایران حضور داشته است که امضایش را در نظام مهندسی استفاده می‌کردند، این معضل‌ها و دیگر تخلف‌ها باید از بین برود.

  6. مهندس ناظر بیکار ساختمان می گوید

    ❇️خبر خوش بیمه ای و اصلاح ماده ۵ تامین اجتماعی ❗️

    مهندسین نظام مهندسی بعد از اینکه موفق به کسب پروانه اشتغال در رشته ی مهندسی می شوند ، هیچ گونه امتیازی از بیمه ندارند تا با واریز ۷ درصد حق بیمه بتوانند، از امتیاز بیمه تامین اجتماعی ،با هزینه ی کمتری بهرمند شوند،
    ✅این درخواست چند سالی بین مجلس محترم شورای اسلامی و شورای مرکزی در حال گفتمان است، و این روزها اخباری مبنی بر اصلاح ماده ۵ و اضافه شدن پروانه اشتغال مهندسی و بر بهره مندی از این شرایطِ بیمه ای ، برای ایشان؛ به شرح ذیل ؛ به دست رسیده است،
    مهندسین مشتاقانه منتظر تصویب این قانون ، توسط نمایندگان محترم مجلس می باشند .

  7. مهندس ناظر بیکار ساختمان می گوید

    کاهش ظرفیت اشتغال به کار شرکت های حقوقی ضروری است چون تعداد این شرکت ها چند برابر افزایش یافته

  8. علی می گوید

    افزایش تعرفه های نظام مهندسی متناسب با افزایش نرخ تورم و افزایش هزینه ساخت

  9. علی می گوید

    ایجاد بانک اطلاعات شغلی و حرفه ای مهندسان ضروری است تا مهندسان چندشغله و امضافروش شناسایی شوند .

  10. علی می گوید

    ایجاد بانک اطلاعات شغلی و حرفه ای مهندسان ضروری است تا مهندسان چندشغله و امضافروش شناسایی شوند .

  11. علیرضا می گوید

    متاسفانه رییس کمیسیون عمران مجلس یک پزشک عمومی است و هیچ تخصصی و دانشی در علم ساختمان و عمران ندارد و این از دستاوردهای نظارت استصوابی شورای نگهبان است که اغلب داوطلبان مجلس با مدرک کارشناسی ارشد و دکترای ساختمان و معماری و شهرسازی رد صلاحیت میشوند ولی یک پزشک عمومی سهمیه ای و بیسواد به راحتی در مسند ریاست کمیسیون عمران مینشیند و نتیجه میشود بیکاری ۵۰۰ هزار مهندس ناظر عضو نظام مهندسی و حوادث جاده ای و گرانی مسکن و پروژه های ناتمام

  12. مهندس مجری نظام مهندسی بیکار می گوید

    ضرب الاجل نظام مهندسی به مجریان دوشغله – پایش تکمیلی و معرفی به شورای انتظامی از پایان تیر ۱۴۰۰

  13. امیر می گوید

    مبارزه با امضاء فروشی شرکتها از عمل تا واقعیت !
    راهکار چیست ؟
    ضمن احترام و تایید دغدغه های مشترک فی مابین به نظر نگارنده راهکار حل مشکل ، روش دیگری است. راه حل مشکل و دغدغه امروز جامعه صنفی مهندسی دقیقا ایثار و فداکاری و رفع تعارض منافع در وزارتخانه است.
    در سال ۸۴ که شیوه نامه مبحث دوم توسط دولت خاتمی و احمدی نژاد تدوین و ابلاغ شد متاسفانه نگاه وزارتخانه با توجه به شرایط روز جامعه به خدمات مهندسی نگاه صنفی و شغلی نبود . اصل خدمات مهندسی اشخاص در مبحث دوم مقررات ملی ساختمان به صورت پاره وقت بنا شده است و براین اساس ظرفیت افراد حقیقی بر مبنای کار پاره وقت محاسبه شده است و برای اشخاص تمام وقت افزایش ظرفیت نیازمند تاییدیه هیات مدیره و تصویب هیات چهار نفره بوده است.
    مشکل جز با تغییر دیدگاه وزارتخانه نسبت به خدمات مهندسی حل نخواهد شد.
    ابتدا دوستان وزارتخانه باید با فداکاری و ایثار ، دل از پروانه های خود و ظرفیت اشتغال خود بکنند و خدمات مهندسی را شغل اعلام کنند و در گام دوم بیمه شغلی را تعریف نمایند.
    از نظر صنفی کسی حرفه ای این صنف است که بیمه اش تنها توسط یک کارفرما و آن هم به یکی از شیوه های ذیل پرداخت گردد.
    ۱) تفاهم نامه سازمان نظام مهندسی با تامین اجتماعی
    ۲) از طریق دفاتر مهندسی
    ۳) از طریق شرکت هایی که دارای پروانه نظام مهندسی هستند.
    اگر فردی بدین صورت بیمه شود می تواند ظرفیت اشتغال داشته باشد در غیر این صورت آن شخص نمیتواند در صنف ساختمان ارایه خدمات مهندسی نماید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;