صنعت پتروشیمی آلمانی شد
به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از خبرگزاری شانا،مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان به اینکه تکمیل طرحهایی که بالای ٧٠ درصد پیشرفت دارند از اولویتهای این شرکت در شرایط پساتحریم به شمار میرود، گفت: این طرحها خود ارز مورد نیازشان را فراهم میکنند.
عباس شعریمقدم بهرهبرداری از طرحهایی که بالای ٧٠ درصد پیشرفت دارند را از اولویتهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی در شرایط پساتحریم عنوان کرد و افزود: این طرحها دیگر نیازی به ارز ندارند و خودشان ارز مورد نیاز را فراهم میکنند و به نتیجه مطلوب میرسند.
وی با اشاره به اینکه سرمایهگذاریهای خارجی از اولویتهای بعدی شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای تکمیل زنجیره ارزش است، اظهار کرد: سرمایهگذاریها و انتقال فناوری به کشور سبب اشتغالزایی میشود.
طرحهای فاز دوم پتروشیمی کارون، فاز یک نیروگاه پتروشیمی دماوند، اتیلن گلایکولهای عسلویه در پتروشیمی مروارید، فاز سوم پتروشیمی پردیس، پلیاستایرن انبساطی پتروشیمی انتخاب، فاز نخست پلیاستایرن انبساطی در کیمیا صنایع دالاهو، واحد الفین پتروشیمی ایلام، خط لوله اتیلن غرب، آمونیاک و اوره هفتم شهدای مرودشت، پلی اتیلن سبک پتروشیمی کردستان، پلی اتیلن سنگین/ سبک خطی پتروشیمی مهاباد، متانول دهم پتروشیمی کاوه از جمله طرحهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی با پیشرفت بالای ٧٠ درصد هستند.
شعریمقدم با اشاره به مذاکرات انجام شده شرکت ملی صنایع پتروشیمی با سرمایهگذارانی از آلمان، ژاپن، اسپانیا و ایتالیا گفت: این شرکتها در انتظار نهایی شدن برجام و مشخص شدن قیمت خوراک گاز طبیعی مجتمعهای پتروشیمی برای انجام مذاکرات جدی و نهایی بودند که هماکنون با محقق شدن این دو مهم، منتظر آغاز مذاکرات نهایی هستیم.
وی با اشاره به برآورد 84 میلیارد یورویی دو شرکت آلمانی به منظور سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی ایران یادآور شد: این میزان سرمایهگذاری در این مقطع نهایی نیست و آنها پس از ورود و انجام مطالعات اقتصادی و برنامهریزی میتوانند میزان سرمایهگذاری دقیق را محاسبه کنند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شرکتهای آلمانی را نخستین سرمایهگذاران توسعه صنعت پتروشیمی کشور عنوان کرد و گفت: در صورت تامین زمین موردنیاز، این دو شرکت آلمانی در عسلویه سرمایهگذاری خواهند کرد.
مرضیه شاهدایی، سرپرست مدیریت طرحهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی، درباره مذاکره با شرکتهای بینالمللی در روزهای پس از لغو تحریمها افزود: شرکتهایی که پیش از اجرایی شدن برجام با ما مذاکره کرده و درباره وضعیت صنعت پتروشیمی ایران بررسیهایی را انجام داده بودند، در این روزها پس از لغو تحریمها آمدند و مذاکرههای تکمیلی را برگزار کردند.
وی همچنین اعلام کرد شرکتهای «لینده» آلمان و «میتسویی» ژاپن با مشارکت یکدیگر در نظر دارند در چند طرح پتروشیمی ایران به مبلغ چهار میلیارد دلار سرمایهگذاری کنند.
انتهای خبر