آسانسور با سرعت 2 متر بر ثانیه

به گزارش تاسیسات نیوز، نصب و راه اندازی آسانسورهای با سرعت بالاتر از 6/1 متر بر ثانیه در ایران پیش از این فقط توسط شرکت های خارجی طراحی و اجرا می شد. اما اکنون امکان راه اندازی و نصب آسانسورهای اسمبلی ایرانی با سرعت 2 ، 5/2 و حتی 3 متر بر ثانیه نیز میسر است.

 

 

 

 

موتور گیرلس، سیستم کنترل فرمان، ریل های راهنما، کفشک های راهنما، پاراشوت و گاورنر در کنار سایر قطعات مهم ترین ایفا کنندگان نقش در سرعت های بالا می باشند. موتورهای گیرلس EMF ساخت آلمان (LiProka) و همچنین موتورهای Ziehl Abegg ساخت آلمان براحتی و بدون تنش این سرعت ها را فراهم می سازند. کفشک های راهنمای رولی ( Roller Guide Shoes ) نیز هدایت کابین آسانسور در سرعت های بالا را میسر می سازند.

 

 

 

 

مورد بعدی طراحی و ابداع سیستم کنترلی است که قادر به مدیریت و کنترل چنین سرعتی باشد. در حقیقت سیستم کنترل فرمان در کنار تحلیل پارامترهای مختلف آسانسور قادر به تنظیم سرعت در قسمت های مختلف میسر باشد.





به عبارت دیگر اگر قرار باشد آسانسور یک طبقه جابجا شود سرعت ماکزیمم سرعت 8/0 متر برثانیه باشد و اگر دو طبقه جابجا شود ماکزیمم سرعت 6/1 متر بر ثانیه و همینطور 2 متر بر ثانیه تا اینکه سرانجام به سرعت های نهایی 5/2 و 3 متر بر ثانیه دست یابد.

 

 

 

 

افزایش تدریجی سرعت به این دلیل است که آسانسور هنگام start و stop به کابین و مسافران درون آن شوک وارد نکند. این شتاب فزآینده و کاهنده را به ترتیب acceleration و deceleration می نامند که باید با تعداد طبقاتی که آسانسور طی می کند متناسب باشد و تحلیل آن توسط تابلو فرمان بر اساس طول مسیر صورت می گیرد.

 

 

 

 

در گذشته اطلاعات از طریق سنسور آهنربا در داخل چاه دریافت می گردید و به همین دستیابی به سرعت های بالاتر 6/1 متر بر ثانیه امکان پذیر نبود. اما در این سیستم اطلاعات از طریق Learn کردن چاه و از طریق اراسل پالس های Encoder صورت می گیرد و وقتی شما بتوانید به این روش دست پیدا کنید، می توانید مرز سرعت را با ایمنی کامل بشکنید.




منبع: نشریه آسانسور، پله برقی و بالابر







انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;