مصطفی نخعی، نماینده مجلس یازدهم شورای اسلامی: ورود کمیسیون ها و کارگروه های ویژه جهت مقابله با پدیده «هدررفت انرژی» کارگشا است.
به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز، مصطفی نخعی عضو کمیسیون انرژی مجلس یازدهم، با بیان این که مسائل زیرساختی که خللهایی را در امر سرمایه گذاری ایجاد کرده باید رفع شود، گفت: هدررفت سرمایه های طبیعی کشور معضلی است که مقام معظم رهبری نیز به آن اشاره کردند و تاکید بر رفع این مشکل کردند.
رشد اقتصادی در گرو شناسایی مبادی هدررفت انرژی
وی شناسایی مبادی هدررفت انرژی و تلاش برای جلوگیری از آن را یکی از راه های حفظ سرمایه های ملی کشور ذکر و خاطرنشان کرد: شناسایی و ارائه راهکار جهت ممانعت از هدررفت انرژی در کشور، علاوه بر آنکه موجب صرفه جویی و رشد اقتصادی می شود باعث اشتغال زایی با به کار گرفتن نیروهای متخصص در داخل کشور به ویژه توسط دانش بنیان ها خواهد شد.
نخعی با بیان اینکه میزان هدررفت انرژی در مناطق روستایی نیز از جمله مواردی است که باید به طور جدی به آن پرداخته شود گفت :
فرسودگی لوله ها و تبعیت نکردن از سیستم و ضوابطی که می تواند در مسیر جلوگیری از هدررفت انرژی به ما کمک کند، مسئله ای است که به تجهیزات لازم و جدید و همچنین نیروی انسانی متخصص و آشنا به تکنولوژی نوین دارد.
ساتکاب و چرخش چرخ دانش بنیان ها
نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس ورود کمیسیون ها و کارگروه های ویژه جهت مقابله با پدیده «هدررفت انرژی» در این زمینه را مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت :
فعالیت شرکتهایی مانند شرکت مادر تخصصی ساتکاب با توجه به هدفهایی که برای این شرکت در محورهایی مانند؛ توجه به دانش بنیان ها ، رونق ساخت داخل تعریف شده است، می تواند صنایع آب و برق کشور را در نیل به اهداف از پیش تعیین شده و تحقق رهنمودهای رهبری یاری کند.
عضو کمیسیون انرژی بوروکراسی های حاکم بر کشور در مسیر فعالان این صنعت را عامل کند شدن ایجاد تحول و رونق اقتصادی دانست و تاکید کرد:
کاهش ساز و کارهای اداری عامل سرعت و تحقق جهش تولید
رونق و رشد اقتصادی با استفاده از توانمندی های بخش خصوصی و دانش بنیان ها، سرعت بیشتری خواهد گرفت و این تحول نیازمند به ابتکار و درایت ویژه ای است.
نخعی ابراز امیدواری کرد با کم شدن ساز و کار های اداری و کمتر شدن رفت و آمدهای کسانی که مایل به فعالیت در صنایع مختلف هستند شاهد تحقق «جهش تولید» در کشور باشیم.
منبع
ساتکاب