خرم: در جذب نخبگان بسیار عقب هستیم
رئیس سازمان نظام مهندسی کشور: در ایران باید با تلاش، خود را به این نقطه برسانیم و با لشکر حدود ۶۰۰ هزاری مهندس در رشته های مختلف ساختمان این امکان وجود دارد، متاسفانه زمانی که ما این نخبگان را جذب نمی کنیم، این نیروها توسط دیگران در سایر کشورها جذب خواهند شد.
احمد خرم، در مراسم روبان چینی این نمایشگاه، با اشاره به سایت جدید نمایشگاه اصفهان و طراحی و معماری زیبای آن، گفت: ساخت این نمایشگاه در مدت سه سال، یک رکورد است.
وی گفت: در صنعتی سازی ساختمان بسیار عقب هستیم و کمتر از ۵ درصد ساختمانهای کشور را صنعتی می سازیم، درحالی که میانگین صنعتی سازی ساختمان در هر کشوری ۴۰ درصد است.
احمد خرم افزود: رکورد اتوبان سازی در اصفهان در پروژه کنارگذر غرب اصفهان نیز سه شیفت کاری انجام شد و در نهایت ۳۰ کیلومتر در مدت ۱۱ ماه به اتمام رسید.
وی به سازمان نظام مهندسی ساختمان اصفهان پیشنهاد داد تا سهامدار این نمایشگاه بین المللی استان اصفهان شود.
به گزارش ایسنا، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به اینکه پیشتر در نمایشگاه ساختمان شیراز عنوان کردم که نمایشگاه بعدی نمایشگاه صنعتی سازی ساختمان باشد نه صنعت ساختمان، تصریح کرد: ما در صنعتی سازی ساختمان بسیار عقب هستیم و کمتر از ۵ درصد ساختمانهای کشور را صنعتی می سازیم، درحالی که میانگین صنعتی سازی ساختمان در هر کشوری ۴۰ درصد است.
وی ابراز امیدواری کرد: از نسل چهارم ساخت ساختمان در کشور عبور کنیم، چراکه امروز دنیا در نسل هفتم ساختمان سازی قرار دارد که منطبق بر انقلاب چهارم صنعتی است که محور استفاده آن ترکیبی از دانش و تکنولوژی های نوظهور است.
خرم با بیان اینکه نسل هفتم ساختمان سازی به صورت پایلوت در آمریکا، اروپا و چین اجرا می شود گفت: تا ۱۰ سال دیگر صنعتی سازی ساختمان به این نقطه خواهد رسید که از ساخت قطعات تا حمل بر سر پروژه نیروی انسانی وجود ندارد و همه به صورت دیجیتال خواهد بود.
وی گفت: در ایران باید با تلاش، خود را به این نقطه برسانیم و با لشکر حدود ۶۰۰ هزاری مهندس در رشته های مختلف ساختمان این امکان وجود دارد، متاسفانه زمانی که ما این نخبگان را جذب نمی کنیم، این نیروها توسط دیگران در سایر کشورها جذب خواهند شد.
تاثیر صنعت ساختمان در اقتصاد کلان کشور
معاون عمرانی استانداری اصفهان نیز در این مراسم، با تاکید بر ضرورت رونق صنعت ساختمان، اظهار کرد: میزان تاثیر صنعت ساختمان در اقتصاد کلان کشور بر همه مشخص است.
حجت الله غلامی با اشاره به سیاست های کلان در دولت جدید تحت عنوان جهش تولید مسکن با احداث یک میلیون واحد مسکونی در یک سال و یا چهار میلیون واحد در یک دوره چهار ساله، تصریح کرد: به طور قطع برپایی این نمایشگاه ها در راستای تامین مصالح این چهار میلیون واحد مسکونی می تواند نقش به سزایی داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه برگزاری این نمایشگاه ها موجب رونق صنعت ساختمان می شود، گفت: رونق این صنعت تاثیر چشمگیری در درآمد تولید ناخالص داخلی کشور و از سوی دیگر به کارگیری نیروی عظیم فنی و مهندسی استان و کشور را در پی خواهد داشت.
ضرورت اجرای مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز در این مراسم، گفت: امیدواریم این نمایشگاه مدخلی برای افزایش راندمان مصرف انرژی شود و به سمتی رویم که مصرف انرژی را از طریق اجرایی کردن مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان کاهش دهیم تا موجب بهبود شرایط محیط زیست شود.
حسن قاضی عسگر با تاکید بر اینکه این نمایشگاه ها باید صادرات محور باشند، گفت: هیچ راهی به جز توسعه صادرات نداریم، چراکه بار اصلی اقتصاد استان اصفهان بر صنعت ساختمان است.
وی با اشاره به ضرورت توجه به محیط زیست، اظهار کرد: وجود برخی کوره های آجرپزی در شرق اصفهان موجب آلودگی هوای شهر می شود که امیدواریم این نمایشگاه ها موجب معرفی تکنولوژی های روز دنیا در جهت رشد صنعت ساختمان شود و در عین حال آلایندگی این صنعت کاهش یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان همچنین تاکید کرد: باید مهارت آموزی نتداول در دنیا را در صنعت ساختمان توسعه دهیم تا موجب شکوفایی بهتر و سریع تر آن شود.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان نیز در این مراسم اظهار کرد: نمایشگاه ساختمان امسال از لحاظ کیفی و کمی نسبت به دوره قبل بهتر بوده و برندهای مطرح از ۱۱ استان کشور و نمایندگی های خارجی در این دوره از نمایشگاه حضور دارند.
علی یارمحمدیان افزود: سایت جدید نمایشگاه که با تکنولوژی روز دنیا و معماری ایرانی ساخته شده انتظار می رود با استقبال مشارکت کننده و بازدیدکنندگان از محل نمایشگاه روبرو شود.
وی ابراز امیدواری کرد: شرکت های تولیدی در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای خود را ارائه دهند.
به دنبال ایجاد شهر نمایشگاهی در اصفهانیم
غلامحسین عسکری- رئیس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان نیز در این مراسم، اظهار کرد: وجود چنین نمایشگاه هایی در سطح کشور و استان موجب پیوند میان مصرف کننده و تولیدکننده کالاها و محصولات حوزه ساختمان می شود.
وی افزود: در این نمایشگاه ها آخرین دستاوردهای حوزه ساختمان برای طراحان و ناظران ساختمان به منصه ظهور گذاشته می شود.
عسکری نمایشگاه را پیشران و موتور محرک اقتصاد کشور دانست و ابراز امیدواری کرد در سایه برپایی نمایشگاه ها اقتصاد کشور شکوفاتر شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این مراسم، گفت: هدف شورای جدید شهر اصفهان توسعه مجموعه نمایشگاه اصفهان و ایجاد شهر نمایشگاهی در این نقطه است و امیدواریم با همکاری اتاق بازرگانی و همکاری بخش خصوصی در جهت توسعه فضای کسب و کار حرکت کنیم و شهر نمایشگاهی را در این محدوده ایجاد کنیم.
محمد نورصالحی ابراز امیدواری کرد: این نمایشگاه زمینه ساز رونق و توسعه فضای کسب و کار در سطح کشور و استان اصفهان باشد.
به گزارش ایسنا، بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی جامع صنعت ساختمان اصفهان از ششم تا دهم آبانماه ۱۴۰۰ و با حضور برندهای مطرح ۱۱۰ شرکت فعال در حوزه ساختمان کشور در فضایی بالغ بر ۱۶ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی در حال برگزاری است.
شرکتهای حاضر در نمایشگاه بینالمللی جامع صنعت ساختمان اصفهان در زمینه هوشمندسازی ساختمان، ابزارآلات، تجهیزات و ماشینآلات ساختمانی، آسانسورها و بالابرها، پوششهای سقف و دیوار و قطعات پیشساخته، تأسیسات و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی، شرکتهای انبوهساز، شیشه، آهن و فولاد، تجهیزات و لوازم ایمنی کار، حمام، سونا و آشپزخانه، یراقآلات، در و پنجره، در اتوماتیک، دکوراسیون و معماری داخلی رنگ، چسب و رزین و عایقها، سنگهای ساختمانی، شیرآلات بهداشتی، کاشی، سرامیک، پارکت و پوششهای کف، لوازم و تجهیزات الکتریک، الکترونیک و الکترومکانیک، لوله و اتصالات، مخازن پلیاتیلن و صنعتیسازی و فناوریهای نوین فعالیت دارند.
همچنین مراکز علمی و پژوهشی، مشاوران و پیمانکاران مصالح پایه (سیمان، گچ، بتن،آجر و…)، نیز در این نمایشگاه به ارائه فعالیتها و پتانسیلهای خود خواهند پرداخت.
شرکتهای مطرحی از استانهای اصفهان، تهران، قم، مرکزی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، فارس و البرز در این نمایشگاه حضور دارند، همچنین نمایندگان محصولات شرکتهایی از آلمان، ایتالیا و ترکیه، جدیدترین محصولات حوزه ساختمان را در معرض بازدید متخصصان، علاقهمندان، کارشناسان و فعالان این حوزه قرار می دهند.
منبع
ایسنا