بیشترین سود تاریخ ذوبآهن اصفهان در سال 92
به گزارش تاسیسات نیوز، مجمع عمومی عادی سالانه و مجمع عمومی فوقالعاده ذوبآهن اصفهان با حضور نمایندگان سازمان تامین اجتماعی، صندوق فرهنگیان، صندوق بازنشستگان فولاد کشور به عنوان سهامداران عمده، سازمان بورس، سازمان خصوصیسازی، مسوولان ذوبآهن و جمعی از دیگر سهامداران حقیقی و حقوقی این شرکت بهمنظور بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص صورتهای مالی سال 92 در تالارآهن این شرکت برگزار شد.دکتر اردشیر سعد محمدی مدیرعامل ذوبآهن اصفهان با ارائه گزارش هیاتمدیره مربوط به عملکرد سال 92 و برنامههای آتی این شرکت گفت: ذوبآهن اصفهان سال گذشته دستاوردهای مهمی داشت که برخی از آنها بهرهبرداری از باتری شماره 3، رشد بیش از 19 درصدی تولید فولاد خام شرکت، دریافت گواهینامه رعایت حقوق مصرفکننده، اخذ تندیس واحد نمونه استاندارد کشوری، رکورد تولید در بخشهای مختلف خط تولید، رشد 19 برابری سود خالص شرکت، قرارداد توسعه نورد 650 جهت تولید ریل UIC60، کسب افتخار صادرکننده نمونه کشور و مواردی از این دست است. وی افزود: میزان تولید فولاد خام ذوبآهن در سال گذشته بیش از سایر شرکتهای فولادی از جمله فولاد مبارکه، فولاد خوزستان و… بود اما میزان فروش در سال 92 نسبت به سال 91 کاهش یافت که ناشی از رکود اقتصادی، کاهش تقاضا، رکود در بازار مسکن و عدم اختصاص بودجه به طرحهای عمرانی از سوی دولت بود. این در حالی است که 60 درصد خرید مقاطع ساختمانی در طرحهای عمرانی صورت میگیرد و طرحهای بالای 90 درصد هم عملیات ساختمانی ندارند.
دکتر سعد محمدی با اشاره به افزایش صادرات ذوبآهن در سال گذشته بهدلیل رکود بازار داخلی گفت: با وجود کاهش قیمتهای جهانی محصولات فولادی، عدم تقاضا در بازار داخل، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و سایر مشکلات، ذوبآهن اصفهان موفق شد در سال 92 بیشترین سود تاریخ خود را تجربه کند.وی تصریح کرد: بررسی نسبتهای مالی ذوبآهن و مشاهده رشد نسبی درصد پارامترهای فنی این شرکت نشانگر این واقعیت است که ذوبآهن روند حرکتی بهتری نسبت به شرکتهای مشابه دارد و مسیر خود را برای آینده تدوین کرده و آگاهانه حرکت میکند.دکتر سعد محمدی افزایش سود ذوبآهن در سال گذشته با وجود رکود بازار را حاصل کاهش قیمت تمام شده محصولات دانست و گفت: ایجاد تنوع در محصولات با استفاده از متخصصان شرکت یکی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در سال گذشته بود. در این راستا کارخانه تولید ریل از کشور آلمان خریداری شده که ظرفیت تولید آن 400 هزارتن در سال است. ضمن اینکه با حضور سه وزیر در ذوبآهن، قرارداد پیشفروش250 هزار تن ریل امضا شد. مدیرعامل شرکت با اشاره به اینکه هیچ شرکتی به غیر از ذوبآهن قادر به تولید ریل نیست گفت: تولید این محصول استراتژیک در سال آینده که تجهیزات آن تا سه ماه دیگر وارد میشود، نهتنها در توسعه کشور نقش دارد، بلکه سود سرشاری نصیب ذوبآهن میکند و امکان صادرات آن نیز مهیا است.وی یکی از مشکلات کنونی ذوبآهن را تامین مواد اولیه دانست و گفت: برای رفع این مشکل، در بخش معدن سرمایهگذاری لازم صورت گرفته و معدن زغالسنگ شاهرود خریداری شده است. ضمن اینکه معدنی در طبس نیز به مدت 18 سال در اختیار ذوبآهن قرار گرفته و در آینده در معادن سنگآهن نیز سرمایهگذاری میشود.دکتر سعد محمدی در ادامه به پروژههای کوتاهمدت و بلندمدت ذوبآهن اشاره کرد و گفت: جهت افزایش صادرات، برای بازارهای کشورهای قطر، امارات و عمان برنامهریزی کردیم که نیاز به استاندارد BS دارد. کسب این استاندارد تجهیزاتی لازم دارد که خریداری شده است. ضمن اینکه دستگاه اسلتر نیز برای تولید میلگرد 12 با سه شاخه برای تقویت بازار صادراتی خریداری شد. مدیرعامل ذوبآهن، استراتژی بلندمدت این شرکت را دستیابی به تولید 5 میلیون تن در سال اعلام کرد و گفت: تلاش ما این است که شرایط سرمایهگذاریهای کم بهره و عاقلانه در شرکت فراهم شود تا بتوان برنامهها را بهخوبی پیش برد.
حفظ آرامش اجتماعی استان برای ذوبآهن حائز اهمیت است.دکتر سعد محمدی تصریح کرد: باشگاه ذوبآهن یک برند 45 ساله است که بخشی از مردم ورزش دوست استان به آن علاقهمند هستند. وی گفت: باشگاه ذوبآهن امسال در رشتههایی همچون بسکتبال، والیبال، تکواندو، وزنهبرداری در بخش آقایان و خانمها فعالیت میکند که این نوع هزینهها جزو مسوولیت اجتماعی ذوبآهن است و به دید هزینه به آن نگاه نمیکنیم. مدیرعامل شرکت با اشاره به شرایط سخت تیم فوتبال در فصل گذشته و بقای آن در لیگ برتر گفت: این تیم بدون در اختیار گرفتن بازیکنان موردنظر و بدون انجام فعالیت بدنسازی فصل را آغاز کرد و با همت بازیکنان در لیگ ماندگار شد که اقدامی ارزشمند است. دکتر سعدمحمدی افزود: حدود 500 بازیکن از منطقه جذب باشگاه شدند که در جهت پرورش بازیکن برای آینده باشگاه حائز اهمیت است.
انتهای پیام