برق خصوصی میشود

 

به گزارش تاسیسات نیوز به نقل از ایرنا، سیدمحمد صادق زاده گفت: امروزه با ورود بخش خصوصی در صنعت برق و گسترش آن، ابزار کنترل ما نیز دقیق تر شده و باعث خواهد شد صنعت برق کشور با نظارت دقیق تری به کار خود ادامه دهد.

سیدمحمد صادق زاده روز چهارشنبه در سی و ششمین گردهمایی فصلی کمیته ملی انرژی جمهوری اسلامی با رویکرد بررسی نقش و جایگاه استانداردهای انرژی در سالن شهید مطهری سازمان بهره وری انرژی ایران (سابا)، افزود: استانداردها ابزار اعمال حاکمیت و حفظ منافع ملی به شمار می روند و نقش دولت ها ایجاد حداکثر منافع برای هر دو طرف است.
وی اظهار داشت: نباید تصور شود ابزار استاندارد موقتی و برای کوتاه مدت است بلکه باید به سمتی پیش برویم که استفاده از لوازم استاندارد در زندگی برایمان یک ضرورت محسوب شود.

مدیرعامل سازمان انرژی های نو ایران، اظهار داشت: حتی اگر قیمت ها نیز واقعی، یارانه ها حذف و مالیات ها اصلاح شود، باز هم استاندارد نقش خود را حفظ خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در گذشته وزارت نیرو و شرکت توانیر در تامین انرژی کشور دخیل بودند، گفت: امروزه با ورود بخش خصوصی در صنعت برق و گسترش آن، ابزار کنترل ما نیز دقیق تر شده و باعث خواهد شد صنعت برق کشور با نظارت دقیق تری به کار خود ادامه دهد.
صادق زاده با اشاره به اینکه، دامنه ورود انرژی های تجدیدپذیر در وزارت نیرو بسیار متفاوت از نیروگاه های فسیلی است، گفت: وزارت نیرو مصمم است تا از انرژی های تجدیدپذیر بخصوص انرژی های خورشیدی و بادی بیشتر استفاده ببرد.
وی با تاکید براینکه، نیروگاه های تجدیدپذیر بایستی به مرور وظیفه تامین برق منازل، مزارع، مدارس و سایر نقاط را برعهده بگیرند، افزود: استفاده از لوازم و کابل های استاندارد که سلامت انسان ها را به خطر نیندازد از وظایف اصلی ما خواهد بود.
وی با عنوان کردن این مطلب که رویکرد به سمت انرژی های تجدیدپذیر بجز تامین برق مورد نیاز صرفه اقتصادی و زیست محیطی را نیز به دنبال دارد، افزود: با توجه به اینکه بیشتر از 3 تا 4 تونل باد اساسی در کشور وجود ندارد و منطقه خواف نیز دارای ضریب تولید بالایی است، علاقمندانی از بخش خصوصی زمین مورد نیاز را دریافت کرده اند و آماده نصب توربین هستند.
صادق زاده افزود: در گذشته در آلمان 40 هزار مگاوات انرژی برق از طریق پنل های خورشیدی که بر روی پشت بام منازل نصب و تامین می شد.
وی با اشاره به اهمیت وجود استاندارد در حوزه تولید برق انرژی های تجدیدپذیر، گفت: سازمان انرژی های نو ایران (سانا) آمادگی دارد از همان ابتدای کار استانداردها را تعیین و اجرا کند.
صادق زاده با بیان اینکه ما در تدوین استاندارد مشکل نداریم، خاطرنشان کرد: در حوزه مصرف و تجهیزات یک مورد را نمی توان یافت که جزو استانداردهای جهانی باشد و ما آن استاندارد را نداشته باشیم.
مدیرعامل سانا تصریح کرد: استاندارد کولرهای آبی برای نخستین بار در ایران تدوین شد ولی استرالیا آن را عملی کرد.
صادق زاده با بیان اینکه با استخدام کارشناسان زبده و استفاده از شرکت های مطالعاتی، لوازم خانگی از مزایای استاندارد منتفع شده اند، افزود: اگر سازمان استاندارد به تنهایی نتواند استاندارد را رعایت کند، وزارت نیرو و سایرین باید همکاری خود را بیشتر معطوف این عمل نمایند.

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;