تجدیدپذیرها منبع اصلی تامین انرژی تا سال ۲۰۴۰

انرژی های تجدیدپذیر تا سال ۲۰۴۰به یکی از منابع اصلی تامین انرژی در جهان تبدیل و بیش از ۳۰درصد برق جهان را تامین خواهند کرد، اتفاقی که باعث کنار رفتن سوخت های فسیلی از بازار درآمدهای جهان می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری تاسیسات نیوز، درحالی که جنگ قدرت های جهان بر سر ذخایر نفتی ادامه دارد و دولت ها سعی می کنند با کاهش و افزایش تولید همدیگر را تنبیه کنند، اما این انرژی های تجدیدپذیر هستند که در سکوت و به آهستگی راه خود را در جهان انرژی باز می کنند.
در جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی گاردین، انرژی های تجدیدپذیر، در دو دهه آینده به اصلی ترین منبع تامین انرژی در جهان تبدیل خواهند شد.
شرکت نفت بریتانیا اعلام کرده است که انرژی خورشید و باد و سایر انرژی های تجدیدپذیر تا سال ۲۰۴۰، حدود ۳۰ درصد از برق جهان را تامین خواهند کرد و بیش از ۵۰ درصد مصرف تجدیدپذیرها متعلق به قاره اروپا خواهد بود.
حدود ۴۵ سال زمان صرف شد تا سهم نفت به عنوان یک منبع انرژی جهانی از یک درصد به ده درصد برسد، برای گاز نیز حدود ۵۰ سال طول کشید، اما این روند برای انرژی های تجدیدپذیر بسیار سریع تر در حال رخ دادن است. تجدیدپذیرها در طی ۲۵ سال به منبع اصلی انرژی در جهان تبدیل خواهند شد.
هرچند که تقاضای اصلی تا سال ۲۰۴۰ متعلق به هیدروکربن ها خواهد بود. انتظار بر این است که تا این سال میزان تقاضای جهانی نفت و گاز بین ۸۰ تا ۱۳۰ میلیون بشکه در روز خواهد شد. در حالی که اکنون این رقم در حدود ۱۰۰ میلیون بشکه در روز است.
این گزارش درباره چشم انداز جلوگیری از مصرف گازهای گلخانه ای و مقابله با گرمایش زمین مبهم و تاریک است.
انتظار می رود که انتشار گاز کربن تا سال ۲۰۴۰ به دلیل افزایش تقاضای جهان در مصرف انرژی بیش از ۱۰ درصد افزایش یابد، زیرا همچنان سوخت های فسیلی کلید اصلی تامین انرژی جهان خواهند بود.
اما انتظار می رود مصرف انرژی های تجدیدپذیر سالانه حدود ۷٫۱ درصد افزایش یابد، و در نهایت تا سال ۲۰۴۰ جایگزین منبع برتر تامین انرژی جهان، سوخت های فسیلی شود.
با وجود آنکه تاثیر مخرب سوخت های فسیلی بر محیط زیست و سلامتی انسان ها شناخته شده است و جهان به سمت جایگزینی منابع تامین انرژی می رود، اما غول های سوخت فسیلی هنوز قادر به تشویق نیروی کار خود برای تغییر تولید انرژی از هیدروکربن ها به تجدیدپذیرها نیستند.
از طرفی تلاش جامعه جهانی برای جایگزینی منابع پاک تامین انرژی باعث می شود در دهه های آینده شاهد خروج آهسته سوخت های فسیلی از بازار جهانی درآمدهای انرژی باشیم.
منبع اقتصاد آنلاین
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;