افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی مسیر خط لوله اتیلن غرب

به گزارش تاسیسات نیوز، مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی تزریق اتیلن به خط لوله اتیلن غرب اظهار کرد: با تحقق این امر، افزون بر افزایش تولید پلیمرها با گریدهای متنوع واحد‌های پتروشیمی در مسیر این خط لوله، همه واحدها نسبت به پارسال با رکورد بالاتری تولید دارند.


علی محمد بساق‌زاده در‌باره افزایش رکورد تولید مجتمع‌های واقع در مسیر خط لوله اتیلن غرب گفت: به‌عنوان نمونه، پتروشیمی لرستان برای نخستین بار بیش از ۱۱۷ درصد ظرفیت اسمی خود تولید داشته است که این موضوع به دلیل تامین خوراک و کاتالیست، تغییر فرآیند تولید و استفاده از رآکتورهای موازی صورت گرفته است یا پتروشیمی مهاباد که به دلیل تامین خوراک، برنامه‌ریزی مناسب و کسب مهارت‌های لازم نیروی انسانی شاغل در آن میانگین بالای ۱۰۵ درصد ظرفیت اسمی خود تولید دارد.


وی با اشاره به اینکه هر واحد در شرایط نرمال تا ظرفیت ۱۱۰ درصد اسمی خود می‌تواند تولید کند، افزود: تولید بیش از ۱۲۵ درصد ظرفیت اسمی، نیازمند تغییر تجهیزات و ارتقای دستگاه‌ها است. مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: آمار تولید واحد‌های پتروشیمی واقع در مسیر خط لوله اتیلن غرب نشان دهنده تلاش این مجتمع‌ها به استفاده از بالاترین بازدهی تولید و بهره‌برداری از امکانات سرمایه‌گذاری شده است.


بساق زاده، خالی بودن انبارهای محصول مجتمع‌های پتروشیمی را موفقیتی دیگر دانست و تصریح کرد: این موضوع نشان‌دهنده گسترش بازاریابی‌های داخلی و خارجی است و واحدها، توانستند با برنامه ریزی مناسب از همه ظرفیت‌های خالی خود استفاده کنند.


عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی در‌باره وضع کنونی تولید این صنعت گفت: با توجه به تامین خوراک و به حداقل رساندن تعمیرات اساسی تا اواسط آذر ماه سال جاری ۳۸ میلیون تن محصولات پتروشیمی تولید شده است که رشد هفت درصدی را نسبت به پارسال نشان می‌دهد؛ همچنین ۱۴ درصد رشد رشد در فروش داخلی و حدود ۶ درصد در صادرات این محصولات را نسبت به پارسال شاهد هستیم.


مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه پروژه پردیس ۳ بیش از یک ماه است که تولید تجاری خود را آغاز کرده و نخستین کشتی برای صادرات در حال بارگیری است، افزود: پتروشیمی کاوه نیز در حال راه‌اندازی اصلی و احیای کاتالیست است که تا پایان سال این مجتمع یعنی بزرگ‌ترین تولید‌کننده متانول جهان با تولید روزانه ۷ هزار تن به بهره‌برداری می‌رسد؛ پتروشیمی مرجان نیز در حال راه‌اندازی اولیه است که به‌زودی به تولید می‌رسد.

 

 

 

 

 

انتهای خبر

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

;